NIEUW AANBOD

Gratis zoekopdracht! Heeft u een leuke woning of bedrijfspand gezien maar was u net te laat met reageren en was het object alweer verkocht?

Wij kunnen u als één van de eerste op de hoogte stellen van nieuw aanbod.  U vult het zoekformulier in en u ontvangt heel gemakkelijk het aanbod in uw emailbox. De zoekopdracht wordt gratis voor u aangemaakt en u wordt optimaal op de hoogte gehouden van nieuw aanbod die aan uw wensen voldoet.

 

SCHAKEL VAN DE RIDDER MAKELAARS IN ALS UW AANKOOPMAKELAAR!

Uiteraard kunt u ook een stapje verder gaan en ons direct,  of tijdens de zoekopdracht, inschakelen als uw aankoopmakelaar. Meer informatie over het aankooptraject vindt u op deze site en uiteraard informeren wij u hierover ook graag in een persoonlijk gesprek. Wij maken graag tijd voor u! U kunt vrijblijvend even binnenstappen of telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak met ons kantoor in Broek op Langedijk: 0226-315341 of ons kantoor in Alkmaar: 072-5113504.

 

VUL HET ZOEKFORMULIER IN!

Wilt u een zoekopdracht plaatsen? U vult het formulier in en wij informeren u als één van de eerste over nieuw aanbod en dit doen wij GRATIS en GEHEEL VRIJBLIJVEND.

 

OF MAAK GEBRUIK VAN UW EIGEN AANKOOPMAKELAAR!

https://riddermakelaars.nl/diensten/aankopen/

Zoekformulier

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.