MAKELAAR LANGEDIJK

Ons makelaarskantoor in Broek op Langedijk met de vestiging in het Winkelcentrum Broekerveiling is gevestigd op een strategische locatie. Dagelijks passeren veel mensen ons kantoor. De etalage wordt daardoor zeer goed bekeken en ons kantoor veel bezocht. Wij hebben als echt Langedijks makelaarskantoor kennis van de regionale woningmarkt. Met Van de Ridder Makelaars haalt u een professionele makelaar in huis met passie voor huizen! Uw makelaar in Langedijk en omstreken voor de beste prijs en condities! Al jaren staat ons makelaarskantoor in de top van meest verkopende kantoren in de regio Langedijk. App of bel ons voor meer informatie 0226-315341

VAN DE RIDDER MAKELAARS AL 48 JAAR UW VERTROUWEN WAARD

Van de Ridder Makelaars heeft sinds 1973 een uitstekende naam opgebouwd in de regionale woningmarkt. De kantoren werken uitsluitend met beëdigde en gecertificeerde makelaars in een enthousiast en gemotiveerd team met veel ervaring. Wij zijn een makelaar die de markt en de mensen kent en daardoor snel op alle situaties kunnen inspelen.

UW PERSOONLIJKE MAKELAAR VOOR LANGEDIJK EN DIRECTE OMGEVING

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke contacten en de tevredenheid van onze klanten.

Maak kennis met onze jarenlange ervaring en deskundigheid, wij delen het graag met u. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en dienstenpakket.

Van de Ridder makelaars is hét kantoor voor:

verkoopbegeleiding van woningen, appartementen, bouwgrond, bedrijfs-/winkelpanden en nieuwbouw
aankoopbegeleiding van woningen en appartementen
taxatie van woningen, appartementen en bedrijfs-/winkelpanden

DIENSTVERLENING VAN A TOT Z

Wij werken met korte lijnen. U maakt de afspraken met uw makelaar. Het is dan ook uw makelaar die samen met u het verkoop- of aankooptraject bewandelt. Van het eerste informatieve gesprek, het maken van het concrete op uw situatie gesneden verkoop-/aankoopplan, het doen van de bezichtigingen, het voeren van de onderhandeling en de koopakte verwerking tot aan de notaris toe. Dienstverlening van A tot Z met heldere afspraken en professionele begeleiding. En dat werkt!

Ook in de avond en op zaterdag zijn de makelaars voor u beschikbaar om woningen te bezichtigen of aan-of verkoopgesprekken met u te voeren. De kantoren zijn 6 dagen in de week geopend en telefonisch zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.

Wij zorgen er voor dat u zonder zorgen een huis aan- of verkoopt. Bij Van de Ridder makelaars kiest u voor zekerheid en volledige en deskundige begeleiding. Door de 48 jaar lange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk en optimale kennis van de lokale markt.

VAN DE RIDDER MAKELAARS, THUIS IN HUIZEN!

Uw Makelaar in Langedijk

Van de Ridder Makelaars actief in een straal van 35 kilometer rond de gemeente Langedijk.

 

VAN DE RIDDER MAKELAARS  BROEK OP LANGEDIJK EN ALKMAAR, 2 KANTOREN GEZAMENLIJK VOOR U ACTIEF

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.