TAXATIE VAN UW WONING DOOR EEN DESKUNDIGE

Het is heel belangrijk dat de juiste waarde van uw woning door een deskundige wordt bepaald. Als u van plan bent een woning aan te kopen, is het van belang om te weten wat de woning in de huidige markt kan opbrengen zodat u verdere stappen kunt ondernemen.

Het taxeren van uw woning is ook nodig voor het verkrijgen van een hypotheek op uw huidige woning of op de nieuw aan te kopen woning.

U heeft in alle gevallen een taxatierapport nodig van een beëdigd taxateur, hiervoor bent u bij Van de Ridder makelaars aan het juiste adres!

 

NWWI TAXATIE RAPPORT TEGEN EEN ZEER SCHERP TARIEF

Veel geldverstrekkers maken gebruik van een uitgebreid NWWI taxatie rapport. Dit rapport is objectief en betrouwbaar en wordt gekeurd en gevalideerd door het NWWI. Van de Ridder makelaars is aangesloten bij het landelijk taxatie-instituut van het NWWI en kan u snel een goed NWWI taxatie rapport leveren.

De kosten voor een NWWI taxatierapport bedragen: € 439,–  incl. BTW en NWWI kosten voor woningen tot een waarde van € 400.000,–. Indien er naast de marktwaarde tevens een waarde na verbouwing of een waarde in verhuurde staat dient te worden getaxeerd, geldt er een toeslag van € 75,–. Voor het taxeren van appartementen berekenen wij een toeslag van € 50,–.  Als de woning een waarde boven de € 400.000,– heeft, hanteren wij hogere tarieven. Wij verzoeken u hiervoor contact met ons kantoor op te nemen, wij doen u dan een passende aanbieding. Ook voor het taxeren van nieuwbouw hanteren wij afwijkende tarieven.

 

BEPALEN VAN DE WAARDE

De ervaren taxateurs van Van de Ridder Makelaars hebben kennis van de markt in Langedijk, Alkmaar en directe omgeving. De waarde van een woning wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren zoals erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, onderhoud, locatie, bestemmingsplan, marktontwikkelingen. Al deze factoren worden door de taxateur mee gewogen om tot de juiste waarde te komen.

 

VAN DE RIDDER MAKELAARS, UW DESKUNDIGE TAXATEUR

Schakel ons in bij het uitbrengen van een objectief taxatierapport:

  • voor het verkrijgen van een (NHG) hypotheek bij aankoop van een woning;
  • voor het oversluiten van een bestaande hypotheek;
  • voor het verkrijgen van inzicht in de waarde voor een aankoopbeslissing;
  • voor het verkrijgen van inzicht in de verkoopwaarde van uw huidige woning;
  • voor het verkrijgen van een financiering bij verbouwing van de bestaande woning; –
  • bij bedrijfsbeëindiging of bedrijfsovername;
  • in opdracht van de belastingdienst;  in opdracht van de rechtbank;
  • als waarde-onderbouwing in geval van scheiding en deling.

Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt. Wilt u opdracht geven voor het opstellen van een erkend taxatierapport, neem dan contact met ons op. Bel voor een afspraak naar één van onze kantoren op 0226-315341 of 072-5113504 of reageer via het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.