DE WAARDE VAN UW HUIDIGE WONING

U overweegt om uw woning te verkopen? Dan heeft u waarschijnlijk een paar belangrijke vragen waarover u meer duidelijkheid wilt alvorens een beslissing te nemen:

  • Welke verkoopopbrengst kan ik verwachten?
  • Hoe lang duurt het voordat mijn woning verkocht is?

 

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE WAARDE-INDICATIE

Van de Ridder Makelaars geeft op uw verzoek een gratis en vrijblijvende waarde-indicatie af van uw huidige woning. Dat is makkelijk als u verhuisplannen heeft, zich aan het oriënteren bent op een andere woning of al een andere woning op het oog heeft en u wilt weten wat uw financiële ruimte is.

Een goed en betrouwbaar advies over de verkoopwaarde van uw woning is belangrijk. Vooral nu, in een stijgende woningmarkt. Onze makelaars zijn volledig op de hoogte van alle actuele factoren die de waarde van uw woning bepalen. De waarde-indicatie wordt mondeling afgegeven en wordt door ons gratis uitgevoerd. Ook verplicht het u tot niets: de beslissing of van de Ridder Makelaars uw woning mogen verkopen ligt geheel bij u.

 

VRAAGPRIJS EN VERKOOPADVIES

Naast de waarde-indicatie geven wij u ook een vraagprijsadvies en doen wij aanbevelingen voor aanpassingen aan uw woning die de verkoop kunnen bevorderen. Het bepalen van de juiste vraagprijs hangt nauw samen met de marktontwikkelingen, de verkoopstrategie, gewenste oplevertermijn en het concurrerende aanbod.

De woning kan scherp in de markt worden gezet of juist met een wat hogere vraagprijs. Ook een ‘bieden vanaf’ prijs behoort tot de mogelijkheden. In deze tijd worden huizen die goed geprijsd zijn snel verkocht en ligt de vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs dicht bij elkaar. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u de juiste keuze maken voor een optimaal resultaat.

Bel voor een afspraak naar ons kantoor in Broek op Langedijk: 0226-315341 of Alkmaar: 072-5113504,. Reageren via het contactformulier op deze pagina is uiteraard ook mogelijk.

Wij komen graag bij u langs!

 

Meer informatie over het verkopen van uw woning

Neem contact met ons op

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.