Nieuwbouw in de regio is enorm populair!

De vraag naar woningen in de regio is enorm en zal alleen maar groter worden.

Van de Ridder Makelaars heeft al diverse (project)ontwikkelaars bijgestaan bij het verkopen en begeleiden van nieuwbouwprojecten. Wij gaan graag met u in gesprek. Of het nu om kleine of grote ontwikkelingen gaat, wij voorzien u graag van goed, gedegen en betrouwbaar advies.

Als actief en succesvol makelaarskantoor in de regio weten wij als geen ander naar welke type woning vraag is.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Aan de hand van uw voorlopige ontwerp geven wij een uitgebreid advies over de koopsommen, marktpositie en het ontwerp op basis van onze ervaringen in de markt.

De potentiële koper van nieuwbouw is uiteraard ook in goede handen bij de makelaars van Van de Ridder Makelaars. Wij brengen geïnteresseerden op de hoogte van het komende nieuwbouwaanbod en zullen waar nodig tips en adviezen geven. Daarnaast kunnen wij de geïnteresseerden snel in contact brengen met de financieel adviseur zodat koper weet wat de mogelijkheden zijn van het kopen van een nieuwbouwwoning.

U kunt ons kantoor in Broek op Langedijk telefonisch bereiken op 0226-315341, ons kantoor in Alkmaar op 072-5113504 of u kunt reageren via het contactformulier op deze pagina. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze kantoren om kennis met ons te maken of een afspraak in te plannen.

Neem contact met ons op

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.