ONS TEAM BEGRIJPT DE KANSEN EN UITDAGINGEN VAN PROJECTONTWIKKELAARS.

Wij kennen de wensen en behoeften van onze klanten waardoor wij voor u de perfecte partner zijn om uw nieuwbouwproject mee te ontwikkelen en op te leveren.

Indien u voornemens bent om nieuwbouw te ontwikkelen of een bedrijfspand te transformeren, ontwikkelen wij met u het perfecte marktconforme plan. U heeft de locatie en wij kennen de potentiële kopers en weten waar ze naar op zoek zijn. Een perfecte combinatie!

Aan de hand van uw voorlopige ontwerp geven wij een uitgebreid advies over de koopsommen, marktpositie en het ontwerp op basis van onze ervaringen in de markt.

 

VERKOOPVOORBEREIDING

Als de gehele voorbereiding is afgerond en het definitieve ontwerp akkoord is kan de verkoopvoorbereiding beginnen. Wij verzorgen de verkoopdocumentatie, zoals brochure, technische omschrijvingen en kopersinformatie. Adviseren en controleren voor u de splitsingsakte en tekening, meer- en minderwerklijsten. Bepreken met u de marketing en publicatie van het project. Indien van toepassing, bereiden wij de verkoop manifestatie en loting voor.

 

VERKOOP VAN UW NIEUWBOUW PROJECT

Hierna starten wij de verkoop van uw project. Omdat geinteresseerden steeds hogere eisen stellen aan de informatie die ze ontvangen, zorgen wij voor een duidelijke, overzichtelijke en up-to-date presentatie van uw project. Wij maken gebruik van Funda, een projectwebsite (indien gewenst) en onze eigen website, presenteren uw project in onze etalage en op Makelaars TV, schakelen alle social media in en adverteren/promoten het nieuwbouwplan in regionale dag- en weekbladen.

Samen organiseren wij (indien gewenst) een wervende bijeenkomst voor potentiele kopers waarin wij alle vragen van kopers beantwoorden. Daarna worden de optie’s in overleg met u verstrekt. De optanten nodigen wij uit op ons kantoor om de aankoop van hun nieuwbouwwoning uitgebreid te bespreken inclusief meer- en minderwerk.

Wij houden voor u de optielijst nauwkeurig bij, stellen de koop- en aannemingsovereenkomst op en begeleiden de partijen bij ondertekenen, bewaken de termijnen van bankgarantie en ontbindende voorwaarden, controleren de leveringsakte en de notariele eindafrekening. Onderhouden na ondertekening met alle partijen het kontakt.

Wij nemen u alles uit handen, dit bespaart u veel tijd en zorgen. Alle werkzaamheden doen wij voor u tegen een zeer concurrerend tarief. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek en ervaar de meerwaarde van de makelaars van Van de Ridder Makelaars.Wij komen graag bij u langs!

U kunt ons kantoor in Broek op Langedijk telefonisch bereiken op 0226-315341, ons kantoor in Alkmaar op 072-5113504 of u kunt reageren via het contactformulier op deze pagina. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze kantoren om kennis met ons te maken of een afspraak in te plannen.

Neem contact met ons op

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.