fbpx

KANTOREN OP STRATEGISCHE LOKATIES, EN DAT WERKT!

Met twee kantoren in de regio is Van de Ridder Makelaars sterk vertegenwoordigd in een gebied met een straal van 25 kilometer rond de gemeente Langedijk en de gemeente Alkmaar. De kantoren van Van de Ridder Makelaars Broek op Langedijk en Alkmaar zijn gevestigd op strategische locaties, in het winkelcentrum Broekerveiling en aan de drukke Geestersingel. Dagelijks passeren veel mensen onze kantoren. Onze etalages worden daardoor zeer goed bekeken en onze kantoren veel bezocht.

 

VAN DE RIDDER MAKELAARS AL 46 JAAR UW VERTROUWEN WAARD

Van de Ridder Makelaars heeft sinds 1973 een uitstekende naam opgebouwd in de regionale woningmarkt. De kantoren werken uitsluitend met beëdigde en gecertificeerde makelaars in een enthousiast en gemotiveerd team met veel ervaring. Wij zijn een makelaar die de markt en de mensen kent en daardoor snel op alle situaties kunnen inspelen.

 

UW PERSOONLIJKE MAKELAAR VOOR LANGEDIJK, ALKMAAR EN DIRECTE OMGEVING

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke contacten en de tevredenheid van onze klanten.

Maak kennis met onze jarenlange ervaring en deskundigheid, wij delen het graag met u. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en dienstenpakket.

Van de Ridder makelaars is hét kantoor voor:

  • verkoopbegeleiding van woningen, appartementen, bouwgrond, bedrijfs-/winkelpanden en nieuwbouw
  • aankoopbegeleiding van woningen en appartementen
  • taxatie van woningen, appartementen en bedrijfs-/winkelpanden

 

DIENSTVERLENING VAN A TOT Z

Wij werken met korte informatielijnen. U maakt de afspraken met uw makelaar. Het is dan ook uw makelaar die samen met u het verkoop- of aankooptraject bewandelt. Van het eerste informatieve gesprek, het maken van het concrete op uw situatie gesneden verkoop-/aankoopplan,  het doen van de bezichtigingen,  het voeren van de onderhandeling en de koopakte verwerking tot aan de notaris toe. Dienstverlening van A tot Z met heldere afspraken en professionele begeleiding. En dat werkt!

Ook in de avond en op zaterdag zijn de makelaars voor u beschikbaar om woningen te bezichtigen of aan-of verkoopgesprekken met u te voeren. De kantoren zijn 6 dagen in de week geopend en telefonisch zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.

Wij zorgen er voor dat u zonder zorgen een huis aan- of verkoopt. Bij Van de Ridder makelaars kiest u voor zekerheid en volledige en deskundige begeleiding. Door de 45 jaar lange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk en optimale kennis van de lokale markt.

VAN DE RIDDER MAKELAARS, THUIS IN HUIZEN!

Uw Makelaar in Noord-Holland

Van de Ridder Makelaars actief in een straal van 25 kilometer rond de gemeente Alkmaar en Langedijk.

 

VAN DE RIDDER MAKELAARS  BROEK OP LANGEDIJK EN ALKMAAR, 2 KANTOREN GEZAMENLIJK VOOR U ACTIEF

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur