Neem uw eigen makelaar mee en scoor een huis! Hoe kan u toch aankopen in deze oververhitte woningmarkt?

Neem uw eigen makelaar mee en scoor een huis! Hoe kan u toch aankopen in deze oververhitte woningmarkt?

Meerdere geïnteresseerden, tijdsdruk, keiharde onderhandelingen en misgrijpen zijn veel voorkomende situaties in deze overspannen woningmarkt. Met het inschakelen van een aankoopmakelaar maakt u sneller kans op een bezichtigingsafspraak en bent u zeker van de juiste beslissingen.

Wilt u niet nog een woning aan uw neus voorbij laten gaan? Schakel dan onze hulp in, wij hebben passie voor wonen en willen u graag helpen. Wij hebben een groot netwerk, zijn niet bang om advies te geven en wij zijn er écht voor U! Heeft u ons nodig voor een vraag tussendoor via onze algemeen Whatsapp nummer of wilt u dat we meegaan naar een bezichtiging in het weekend of op een avond? Geen probleem!

Mensen en een woning zien “klikken” dat is wat ons betreft echt het mooiste wat er is…….. Een huis kopen gaat om emotie, een klik. Wij zorgen voor het zakelijke stuk, waarbij u de “roze bril” mag dragen. Wij zorgen bij iedere stap in het proces voor het juiste advies. Op deze manier zit u straks niet met een miskoop en komt u goed beslagen ten ijs.

LET OP!:  Wij hanteren een maximum aantal aankoop opdrachtgevers zodat wij kwaliteit en onafhankelijkheid kunnen (blijven) bieden. VOL = VOL. Onze drie NVM makelaars zijn beëdigd, vakkundig en volledig op de hoogte van de vastgoedmarkt.

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Samen bespreken wij uw woonwensen en lopen wij de mogelijkheden door. Zo kan u ervaren of het klikt en u bij ons aan het juiste adres bent. Hoe wij te werk gaan kan u hier alvast globaal lezen. Aankopen

Whatsapp direct met Van de Ridder Makelaars voor advies of een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereieken, kantoor Broek op Langedijk op 0226-315341, Kantoor in Alkmaar op 072-5113504 .

Gerelateerde berichten

De meerwaarde van een Van de Ridder NVM-makelaar

Iedereen mag zich Makelaar noemen! Maar wat als er iets fout gaat? Onze makelaars zijn...

Lees verder

Neem geen risico bij nieuwbouw!

We gunnen het niemand; een nieuwbouwproject dat vastloopt. Bijvoorbeeld door een onverhoopt...

Lees verder

Vernieuwde NVM Open Huizen Dag op Zaterdag 2 oktober 2021.

Op de NVM Open Huizen Dag trekken duizenden woningzoekers erop uit om te koop staande woningen...

Lees verder
Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur