Meerdere geïnteresseerden, tijdsdruk, keiharde onderhandelingen en misgrijpen zijn veel voorkomende situaties in deze overspannen woningmarkt. Met het inschakelen van een aankoopmakelaar maakt u sneller kans op een bezichtigingsafspraak en bent u zeker van de juiste beslissingen. Uw woning aankopen voor de beste prijs tegen optimale voorwaarden doet u met ons!

EEN HUIS KOPEN ZONDER ZORGEN EN RISICO’S

Een huis kopen lijkt makkelijk. U zoekt zelf een huis via Funda en als u uw droomhuis heeft gevonden, doet u gewoon een bieding.

Het uitbrengen van een bieding lijkt eenvoudig, maar hoe weet u wat de woning werkelijk waard is en u niet een veel te hoge bieding uitbrengt. Niet alleen de hoogte van het bod is van belang voor de verkoper ook de voorwaarden zoals datum eigendomsoverdracht en eventuele ontbindende voorwaarden zijn van belang.

Ook kan het zijn dat u in uw enthousiasme mogelijke gebreken in de woning over het hoofd ziet. Onze makelaars kennen de markt, hebben een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in het onderhandelen. Daarbij controleren onze makelaars het bestemmingsplan, fundering, etc. Zo kunt u zich zonder zorgen verheugen op uw nieuwe woning.

 

SCHAKEL VAN DE RIDDER MAKELAARS IN ALS UW AANKOOPMAKELAAR

Wij plannen dan de bezichtigingsafspraken voor u in waardoor u meer kans maakt om überhaupt de woning te kunnen bezichtigen, als particulier bent u vaak te laat en maakt u geen kans meer voor het plannen van een bezichtigingsafspraak. De aankoopmakelaars van Van de Ridder Makelaars hebben al veel kopers begeleid bij de aankoop van hun woning. Zij kennen de markt als geen ander.

Onze makelaars bekijken de bouwkundige staat van de woning zonder emoties en wijzen u op de valkuilen die u bij de aankoop tegen kunt komen. Met onze makelaars koopt u zonder zorgen en bent u verzekerd van een optimaal advies.

 

EEN HUIS KOPEN DAT BIJ EEN ANDERE MAKELAAR TE KOOP STAAT?

NEEM UW EIGEN MAKELAAR VAN VAN DE RIDDER MAKELAARS VRIJBLIJVEND EN GRATIS EEN KEER MEE

Om u te overtuigen van de expertise en toegevoegde waarde van een eigen makelaar, gaat onze makelaar graag eens vrijblijvend en kosteloos met u mee naar een woningbezichtiging. U kunt dan zonder verplichtingen en kosten het nut van ons als aankoopmakelaar ervaren.

 

VAN DE RIDDER MAKELAARS UW BETROUWBARE AANKOOPMAKELAAR

Ervaring sinds 1973 en optimaal op de hoogte van de woningmarkt in Langedijk, Alkmaar en omgeving. De aankoopmakelaar van Van de Ridder Makelaars zoekt voor haar cliënten niet alleen binnen de gebaande wegen. Wij zoeken voor u naar verkopers via onze website (onder gezocht), op Marktplaats, Facebook en andere Social Media, onder “stille” verkopers bij collega-makelaars etc. Interesse voor een geheel vrijblijvend en informatief gesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met één van onze kantoren opnemen, 0226-315341 of 072-5113504.  Ook bent u van harte welkom op één van onze kantoren voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van nadere informatie over het inschakelen van een aankoopmakelaar.

Lees alle beoordelingen >

IN ONDERSTAANDE 5 STAPPEN HEBBEN WIJ HET AANKOOPTRAJECT KORT VOOR U UITEEN GEZET

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

UW WONING SUCCESVOL AANKOPEN MET VAN DE RIDDER MAKELAARS IN 5 STAPPEN

Stap 1:

 • Kennismaking met Van de Ridder makelaars
 • Woonwensen in kaart brengen
 • Het geven van een prijsadvies: zoekprijs, courtage

Stap 2:

 • Invoeren van het zoekprofiel in de NVM database
 • Uitwisseling van het huidige aanbod
 • Up to date houden van nieuw aanbod

Stap 3:

 • Afspraken maken en bezichtigingen coördineren met de verkopende makelaars
 • Begeleiding bij bezichtigingen

Stap 4:

 • Beoordeling en waardebepaling van de woning
 • Biedingstactiek bepalen, deskundige onderhandeling
 • Onderzoek naar de woning naar eventueel belastende factoren of nadelen
 • Eventueel bouwkundig advies

Stap 5:

 • Koopakte controleren en begeleiden bij ondertekenen
 • Termijnbewaking bankgarantie en ontbindende voorwaarden
 • Controleren van de leveringsakte en de notariële afrekening
 • Inspectie van de woning
 • Overdracht bij de notaris
 • Nazorg na de overdracht

 

 

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur