EXTERNE PARTIJ

Binnen van de Ridder Makelaars is bewust gekozen om deze dienstverlening omtrent hypotheken via een externe partij af te laten handelen. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen. Door onze uitgebreide en intensieve samenwerking en afnamegrootte hebben wij een arrangement voor u kunnen regelen met zeer scherpe en concurrerende rentetarieven.

 

SAMENWERKING

Wij werken samen met hypotheekverstrekkers die onze cliënten zeer intensief kunnen begeleiden. Het spreekt vanzelf dat deze bedrijven onze taal spreken en de kwaliteit van dienstverlening net zo belangrijk vinden als van de Ridder Makelaars.

 

AFSPRAAK MAKEN

Neemt u gerust contact op met ons kantoor, wij nemen voor u contact op met de hypotheekadviseur. Op een voor u gelegen moment zal onze hypotheekadviseur met u een afspraak maken voor een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Hij is u graag van dienst! U kunt van de Ridder makelaars Broek op Langedijk telefonisch bereiken via 0226-315341 en Alkmaar via 072-5113504. Indien u het contactformulier invult, zullen wij er voor zorgen dat onze hypotheekadviseur contact met u opneemt.

Neem contact met ons op

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.