Zwartepad 42, WARMENHUIZEN

Zwartepad 42, 1749 BA, WARMENHUIZEN
vraagprijs€ 325.000,-- k.k.

Omschrijving

***OPEN HUIS***
TIJDENS HET OPEN HUIS OP ZATERDAG 30 MAART 2019 KUNT U DEZE WONING TUSSEN 11.00 EN 15.00 UUR BEZICHTIGEN, HIERVOOR HOEFT U GEEN AFSPRAAK TE MAKEN.

Op een idyllische locatie aan het geliefde Zwartepad mogen wij u deze royale 2/1 kap woning met ruime bijkeuken (voormalige garage) en kelder aanbieden. Achter in de ruime verzorgde tuin is een aparte garage en een atelier/tuinhuis.

Het prachtige blijvend vrije uitzicht vanuit de woonkamer naar het kleinvee aan de overzijde van de straat zal u nooit vervelen!!

Doordat u de beschikking heeft over een ruime bijkeuken, de garage en het tuinhuis/atelier, is er meer dan voldoende ruimte om bijv. thuis te werken, uw hobby de ruimte te geven en daarnaast nog voldoende bergruimte over te houden.

De leefruimtes in de woning zijn prima waarbij de lichtval een belangrijk pluspunt is. Laat u verrassen door deze bijzondere woning die net even anders is dan de andere woningen in Warmenhuizen maar daardoor wel des te leuker.

Indeling begane grond:

Entree, met hal, toilet, garderobekast en toegang tot de kelder voor bijv. uw wijnopslag en een toegang tot de ruim bemeten bijkeuken die thans verdeeld is in twee ruimtes; een voorportaal en bijkeuken. De sfeervolle woonkamer met prachtig uitzicht heeft een leuke, gezellige indeling en tevens voorzien van een trapkast en vaste kast in de eetkamer. Vanuit deze eetkamer is de tuin te betreden. Aansluitend is een dichte keuken met aan twee zijden van de ruimte de keukenopstelling. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken en ook hier kunt u de tuin in stappen. De mooi verzorgde en besloten tuin ligt gunstig op het zuidwesten, wat voor de zon- en tuinliefhebbers natuurlijk heerlijk is. In de tuin staat een prachtige geïsoleerde atelierruimte en kunt u tevens de externe garage aan de achterzijde bereiken. Deze garage kunt u met de auto en fiets via het pleintje aan de achterzijde bereiken.

Indeling 1e verdieping:

Overloop, thans is er met recht een “masterbedroom” gecreëerd omdat de muur tussen twee slaapkamers is weggehaald. Uiteraard kunt u hier weer heel gemakkelijk een muur plaatsen. Daarnaast is er een 2e/ 3e slaapkamer. De wanden lopen in de slaapkamer mooi rechtdoor zodat u de slaapkamers volop kunt benutten. De badkamer is netjes en voorzien van douche, tweede toilet, wastafel en ventilatieraam.

Indeling 2e verdieping:

Via de vaste trap komt u op de 2e verdieping waar u eerst op de voorzolder een ruime bergkast met cv ketel aantreft en aan uw andere hand een kleine hobbyruimte. Rechtdoor komt u in een ruime 4e slaapkamer.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Prachtige plek
– Veel (berg) ruimte
– aparte garage en een atelierruimte/tuinhuis
– Mooie ruime kavel gunstig op zon gelegen
– Volop mogelijkheden en kansen
– Rustige ligging met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand

Kenmerken:

Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlakte: 281m²
Woonoppervlakte: 135m²
Externe bergruimte : 32m²
Inhoud: 481m³

Plattegronden