fbpx

Westerweg 50, HEERHUGOWAARD

Westerweg 50, 1704 PE, HEERHUGOWAARD
vraagprijs€ 699.000/kosten koper

Beschrijving

Deze prachtige met riet gedekte villa is een Eldorado wanneer u van rust, ruimte, privacy en luxe houdt. U heeft de beschikking over een perceel van 2560 m², welke rondom is afgeschermd van de buitenwereld. Zodra u de poort door bent, waant u zich in een totaal andere wereld. U zult elke dag écht heerlijk thuis komen. Voeg eraan toe dat er een verwarmd zwembad, 2 riet gedekte tuinhuisjes, een hondenkennel, dubbele garage, prachtige veranda, ingegraven trampoline en 2 speeltoestellen voor de kinderen aanwezig zijn, dan zult u begrijpen dat we het over een woonkans hebben van “Gooise allure”. De villa is in 2006 verbouwd waarbij alleen gebruik is gemaakt van de beste materialen. Wij leiden u graag rond door dit zeer bijzondere landhuis.

Indeling begane grond:
Entree, hal met toilet en meterkast, zeer ruime woonkamer welke is voorzien van hardhouten vloeren, fraaie lambrisering, sfeervolle balkenplafonds en een prachtige open haard welke is omkleed met een Franse stenen schouw. De keuken met aangrenzende bijkeuken is letterlijk het hart van de woning. Middels openslaande roededeuren betreedt u de 2 tuingerichte serrekamers welke thans als bar/biljart- en eetkamer dienen. Vervolgens is het heerlijk om te ontspannen in de master bedroom, alwaar u voor het slapen gaan kunt genieten van de luxe van uw eigen open haard en ’s morgens uw tuindeuren kunt openen en een duik neemt in het verwarmde zwembad. Grenzend aan de master bedroom vindt u de moderne badkamer voorzien van ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en toilet. Naast deze slaapkamer is er tevens een 2e slaapkamer op de begane grond welke vanzelfsprekend ook als kantoor kan fungeren.

Indeling 1e verdieping:
Overloop, 3 prima slaapkamers en een 2e nette badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en toilet.

De woning is in 2018 weer compleet geschilderd en de tuin is daarbij flink onderhanden genomen en gesnoeid !!
Het is een prachtig plaatje !!

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Volop privacy;
– Uw eigen landgoed;
– Tot in perfectie bijgehouden en onderhouden, zo te betrekken;
– U bent zo in Alkmaar, Amsterdam, Schagen en Langedijk, centraal gelegen;
– Riet is in 2017 bijgestoken.
– Woning is in 2017 buitenom weer aangepakt!!
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1984
Perceeloppervlakte: 2560m²
Woonoppervlakte: 284m²
Buitenruimtes gebouwgebonden: 48m²
Inhoud: 905m³

Plattegronden

Video