Waterdrieblad 33, OUDKARSPEL

Waterdrieblad 33, 1724 XJ, OUDKARSPEL
vraagprijs€ 577.500,-- kosten koper

Beschrijving

Zeg maar gerust “echt een kast van een huis”, vrijstaande woning met sfeer en gezelligheid.
We noemen de 197m2 woonoppervlakte, 695m3 inhoud, 5 goede slaapkamers, 2 badkamers, waarvan 1 en suite aan de master bedroom.

Indeling begane grond: een ruime entree, vernieuwd toilet (2018), grote living met serre en een voorkamer, welke thans in gebruik is als game-/televisiekamer. Middels ensuite deuren betreden we de grote woonkeuken met inbouwapparatuur, zeer ruim aanrecht, welke voorzien is van een granieten aanrechtblad. Bij de keuken is ook een grote bijkeuken. Zowel de keuken, serre als de bijkeuken zijn voorzien van openslaande deuren de tuin in. Tevens over de gehele benedenverdieping vloerverwarming (2018).

Indeling eerste verdieping: hier bevinden zich behalve 5 goede slaapkamers en 2 badkamers een zeer ruime overloop, praktische inbouwkast en vaste trap naar zolder.

Indeling zolder: CV ketel (2011) ruim bemeten om de beide (stort)douches te voorzien van lekker warm water. Tevens treft u hier de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Ook zijn er grote opbergruimtes gecreëerd, waarvan één onder een vast geplaatst 2-persoons (logeer)bed.

Via de zijkant van het huis is de voortuin bereikbaar. De privacy in de tuin is gewaarborgd door een brede poort, welke in 2 delen, over de gehele breedte van de zijtuin, te openen is.

Zo geweldig als het huis, is de tuin minstens. Geheel bestraat, dus volop genieten van de zon, welke de hele dag in de tuin aanwezig is. Het vrije uitzicht is werkelijk uniek te noemen. Doordat u geen directe overburen heeft, geeft het huis u een gevoel van vrijheid, ruimte en rust.

Bijzonderheden:
– Vrijstaande berging (2015) van maar liefst 15m2, gebouwd op een betonnen funderingsplaat;
– Zeer ruime terras overkapping (2017) van 6 bij 4 meter van Douglas grenen.

Bent u op zoek naar ruimte, perfecte afwerking, luxe en style? Dan moet u dit huis gezien hebben!

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding