Voorburggracht 441, OUDKARSPEL

Voorburggracht 441, 1724 NZ, OUDKARSPEL
vraagprijs€ 425.000,-- kosten koper

Beschrijving

Deze fraaie RIETGEDEKTE STOLPBOERDERIJ met GROTE SCHUUR/LOODS (ca. 15×8 meter) zal voor velen een plek zijn om van te dromen. Wonen op een mooie kavel grond in een fraaie en grote woning, dit is uw kans! De grote schuur / loods geeft u alle mogelijkheden om uw hobby’s uit te voeren of gewoon voor stallingsruimte of werkplaats aan huis. Echt een prachtig spul! Let wel de woning dient in zijn geheel gemoderniseerd te worden, dit zal de echte liefhebber echter niet weerhouden om hier zijn eigen invulling aan te geven.

Altijd al in een bijzondere woning willen wonen?! Kies dan een een echt Noord-Hollands woningtype en kom deze fraaie stolpboerderij ontdekken tijdens een rondleiding ter plaatse! Dit is echt een woning die alle ruimte biedt om uw dromen waar te maken, een woning die u gezien moet en u daarna direct overtuigd! De achtergelegen vrijstaande stenen schuur is een prachtige plek voor de hobbyist of de liefhebber van ruimte! Bent u nieuwsgierig geworden? Wij laten deze fraaie boerderij graag aan u zien!

Globale indeling: entree, hal, gesloten keuken, straatgerichte gezellige woonkamer met aansluitend een slaapkamer met inloopkast. terug naar de hal, hier heeft u toegang de badkamer met douchecel en separaat toilet en tevens een tweede slaapkamer op de begane grond. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een bijkeuken en toegang tot de eveneens aan de achterzijde gelegen inpandige berging/schuurruimte. 1e verdieping: via de woonkamer bereikt u middels een portaal met trapopgang de verdieping alwaar thans 2 slaapkamers zijn gerealiseerd. Deze slaapkamers zijn voorzien van diverse vaste kastruimte. Het spreekt voor zich dat de enorme ruimte die op deze verdieping aanwezig is met gemakt ruimte zou kunnen bieden aan meerdere slaapkamers en badkamers. Bel ons kantoor voor een afspraak!

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Mooie kavel grond van 690m2;
– Zeer riante woning met ruim 200m2 woonoppervlakte;
– Enorm grote schuur/loods (ca. 15×8 meter) aan de achterzijde;
– De woning is door de gemeente Langedijk aangewezen als een karakteristiek pand;
– Bestemming van de boerderij en schuur is wonen;
– Via de achterzijde kunt u met een auto de schuur bereiken;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1885
Perceeloppervlakte: 630m²
Woonoppervlakte: 206,4m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 54,7m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 89,5m²
Externe bergruimte: 125,1m²
Inhoud: 920,2m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.