Binnenkort in de verkoop Nieuwbouwplan “Wonen in Langedijk”

Borgerland, 1722, Zuid-Scharwoude

Omschrijving

USP Vastgoed BV start binnenkort met de verkoop van woningen in het project “Wonen in Langedijk” in de gemeente Langedijk.

Het project bestaat uit 56 woningen; 22 middenwoningen, 16 hoekwoningen en 18 twee-onder-één-kapwoningen. Verkoop in 2 bouwfasen.

In fase één worden er 28 woningen verkocht, de verkoop van de eerste fase start in maart 2019. Deze fase bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen, 10 middenwoningen en 8 hoekwoningen.

De meeste twee-onder-één-kapwoningen grenzen aan doorgaand vaarwater met een tuin op het westen, kaveloppervlakte variërend van 259 m² tot 387 m² groot. De exclusieve architectuur met meer dan 80 verschillende optiemogelijkheden wordt verzorgd door Bijl Architecten BV uit Utrecht.

Alle woningen worden zeer duurzaam ontwikkeld en worden aangesloten op het warmtenet van HVC, wat fossiele brandstof(gas) voor verwarming overbodig maakt. De ontwikkellocatie ligt op circa 900 meter van het overdekte winkelcentrum “Broekerveiling”.  Indien uw interesse is gewekt, kunt u zich als geïnteresseerde opgeven bij Van de Ridder Makelaars in Broek op Langedijk die de verkoop van het project in handen heeft.

https://woneninlangedijk.nl

Video