fbpx

Nieuwbouwplan “Wonen in Langedijk” te Zuid-Scharwoude

Borgerland, 1722, Zuid-Scharwoude
Vanaf € 435.000,- v.o.n.

Omschrijving

Nog slechts 4 twee-onder-één-kapwoningen te koop, waarvan 3 aan open vaarwater met tuin op het westen.

Twee-onder-één-kapwoningen vanaf € 415.000,- v.o.n.

Exclusieve architectuur met meer dan 80 verschillende optiemogelijkheden.

Wilt u ook één van de bewoners worden in dit mooie ruim opgezette plan of heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op 0226 – 315 341

———-

Even boven Alkmaar, tussen het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht en het Rijk der Duizend Eilanden, ligt deze waterrijke nieuwe wijk Wonen in Langedijk. Deze woonwijk omvat in totaal 56 royale midden- en hoekwoningen en riante twee-onder-één kapwoningen die allemaal prachtig zijn gelegen in het ruim opgezette plan met veel groen en water.

Op de projectwebsite: www.woneninlangedijk.nl kunt u veel informatie vinden.

GEZELLIG WONEN
De Nieuwe woonwijk ‘Wonen in Langedijk’ is een schitterende plek om te wonen. Ruim opgezette huizen, veel variatie in architectuur, groene speelplekken, oer-Hollandse waterpartijen en alle ruimte voor een vrolijk buitenfeestje of een gezellige buurtbarbecue. Wonen in Langedijk is een moderne, duurzaam gebouwde wijk met dorpse charme, een wijk waar je elkaar nog ontmoet. Uitstekend bereikbaar en met alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.

STADSE FRATSEN
Hebt u zin in een dagje stad? Dat is zo geregeld. Met de auto bent u in 12 minuten in het centrum van Alkmaar en in een goed halfuur in Hoorn, Purmerend, Haarlem of Amsterdam. Of u pakt de trein vanuit Heerhugowaard of Alkmaar, Nederland ligt aan uw voeten!

VAN DE RIDDER MAKELAARS VERKOOPT
Van de Ridder Makelaar verzorgt de verkoop van deze woonhuizen in Zuid-Scharwoude. De NVM makelaars van Van de Ridder Makelaars vertellen u graag meer over dit bijzondere bouwproject.

Van de Ridder Makelaars Broek op Langedijk, Marktplein 77a (Winkelcentrum Broekerveiling), 1721 CK Broek op Langedijk, 0226-315341 of email: langedijk@riddermakelaars.nl, Van de Ridder Makelaars Alkmaar, Geestersingel 18, 1815 BA Alkmaar, 072-5113504 of email: info@riddermakelaars.nl.

https://woneninlangedijk.nl

Video