Tuinstraat 5, ZAANDAM

Tuinstraat 5, 1506 VV, ZAANDAM
vraagprijs€ 595.000,-- kosten koper

Beschrijving

Gelegen op een prachtige locatie in hartje Zaandam mogen wij u dit statige herenhuis (voormalige pastorie) met allure aanbieden. De architectuur van de woning is zeer fraai te noemen waardoor u het direct zal aanspreken.

Met een woonoppervlakte van maar liefst 194 m² kunnen we met recht zeggen dat u alle kanten op kunt met deze woning. Zeer geschikt voor een groot gezin of voor degene, die kantoor/praktijk aan huis ambieert.

De woning is goed onderhouden en is thans in gebruik als kantoor. Met eenvoudige aanpassingen kunt u het geheel snel omturnen tot een prachtige villa.

Komt u maar eens kijken bij deze bijzondere woon (werk) kans en u zult aangenaam verrast worden door de sfeer, entourage en mogelijkheden.

Indeling begane grond:
Entree, lange chique centrale hal met trapopgang naar de eerste verdieping, een prachtige kelder en net toilet. Aan de linkerzijde van de ontvangsthal zijn er twee royale spreekkamers/hobbyruimtes/slaapkamers. Deze twee ruimtes lenen zich ook voor het realiseren van een grote woonkeuken. Thans is er een eenvoudig keukenblok. Aan de andere zijde treft u een prachtige royale woonkamer aan met prachtige lichtinval en een mooi hoog plafond. De wanden en vloeren zijn daarbij netjes afgewerkt. Licht, ruimte en hoogte! Het vrije levendige uitzicht op de kerk zal geen moment vervelen.
Via de openslaande deuren of achterdeur komt u in de brede achtertuin welke keurig afgesloten is (foto’s volgen zo spoedig mogelijk).

Indeling 1e verdieping:
Overloop, 5 slaapkamers of spreekkamers, waarvan één van de slaapkamers zou prima als badkamer kunnen fungeren, toilet, leuk detail is het balkon. Ook op deze verdieping veel ruimte en licht.

Indeling 2e verdieping:
via vaste trap te bereiken verdieping die ideaal als bergzolder kan fungeren maar ook ingericht kan worden als extra slaapkamer.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Prachtige locatie;
– Prachtige uitstraling;
– Ideaal voor wonen en werken aan huis;
– Royale leefruimtes;
– Lichte en hoge ruimtes;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1909
Perceeloppervlakte: 210m²
Woonoppervlakte: 194m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 14m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 5 m²
Inhoud: 824 m³

Bieden vanaf prijs € 595.000,- k.k.

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding