fbpx

Sint Annastraat 17, ALKMAAR

Sint Annastraat 17, 1811 BR, ALKMAAR
vraagprijs€ 289.000/kosten koper

Beschrijving

Bent u op zoek naar een woning op een toplocatie in de mooie historische binnenstad van Alkmaar, in een karakteristiek straatje? Dan is deze tussenwoning uit 1983 in de autoluwe Sint Annastraat zeker het bekijken waard.

Op de begane grond treft u de woonkamer met laminaatvloer en de half open keuken. Via de schuifpui komt u in de sfeervol aangelegde achtertuin, een groene oase. Op de eerste verdieping zijn twee zeer royale slaapkamers met laminaat en de in 2015 vernieuwde moderne badkamer met douche, wastafelmeubel, 2e toilet en elektrische vloerverwarming.

Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping waar een ruime overloop is met plek voor de wasmachine en de verwarmings-installatie en ruimte voor uw hobby of thuiswerkplek. Aan de voorzijde ligt de ruime derde slaapkamer met laminaat en wastafel. Boven deze verdieping is nog een ruime bergvliering aanwezig.

In de sfeervolle stadstuin is een ruime berging met elektra aanwezig en er is ook nog een tweede berging, iets verderop gelegen aan het Fnidsen, dus aan bergruimte zult u hier geen gebrek hebben.

De Sint Annastraat is een zijstraat van de gracht het Luttik Oudorp en het Verdronkenoord. Het is een gezellige straat, waarbij veel bewoners in het voorjaar/de zomer actief deelnemen aan het “verticaal tuinieren” project.

In de directe woonomgeving treft u de Platte Stenenbrug en het Waagplein, met veel cafés en volop zonnige terrassen en de kaasmarkt. Alkmaar heeft diverse grachten waar u heerlijk met een fluisterbootje kunt varen en kunt genieten van wat deze prachtige stad te bieden heeft. De kleine Alkmaarse straatjes en de grote winkelstraten bieden een grote diversiteit aan winkels en restaurants. Mocht u van de horeca houden en graag een hapje en een drankje doen, dan kunt u na een gezellig avondje uit gewoon lopend naar huis!

Bent u enthousiast geworden? Bel ons dan voor een afspraak om deze leuke stadswoning te komen bezichtigen.

Bijzonderheden:
– Heteluchtverwarming Brink (2011), warm water middels Brink HR combi-ketel;
– Houtskeletbouw;
– Moderne badkamer en toilet (2015);
– Onderhoudsarme keraliet (kunststof) gevelbekleding aangebracht in 2014;
– Dakgoten vernieuwd in 2013;
– Buitenschilderwerk gedaan in mei/juni 2019;
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Stenen berging in achtertuin en tweede stenen berging aan het Fnidsen;
– Gelegen op erfpachtgrond, gemeentelijke erfpacht, canon afgekocht tot april 2033;
– Energielabel B.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte circa 97 m2
Bergingen: circa 12 m2
Inhoud circa 335 m3
Perceeloppervlakte 83 m2
Bouwjaar 1983

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding

, , , , ,