Ridderstraat 3-5, ALKMAAR

Ridderstraat 3, 1811 EX Alkmaar, Nederland
Bieden vanaf€ 339.000,-- kosten koper

Beschrijving

Gelegen op een prachtige locatie in hartje Alkmaar mogen wij u dit fraaie representatieve woon/winkel/kantoorpand aanbieden. Het pand staat op EIGEN grond, omdat in 2017 de erfpacht is afgekocht bij gemeente Alkmaar.

De bestemming is gemengd (zie ook de site van ruimelijkeplannen.nl). U kunt dus alle kanten op met de inrichting van het geheel. Bijvoorbeeld: op de begane grond een kantoor inrichten en op de eerste en tweede verdieping daarbij een appartement creëren of het gehele pand als kantoor benutten.

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast, twee goede spreekkamers, mogelijk “koffie hoekje”, net ruim toilet met wastafel. Aansluitend de trap naar de eerste verdieping.

Indeling 1e verdieping:
Overloop, voormalige doucheruimte welke thans als bergkast fungeert, fraaie kantoorruimte (of woonkamer) met goede lichtinval, wanden en vloeren zijn keurig en netjes afgewerkt in een lichte kleurstelling.

Indeling 2e verdieping:
Via de vaste trap te bereiken verdieping die thans ook als kantoorruimte fungeert (kan ook als slaapkamer fungeren). Er is veel handige kastruimte en een praktische keukenopstelling met daarbij toegang tot het balkon.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Prachtige centrale A-locatie;
– Goed onderhouden, modern ingericht;
– Volop mogelijkheden;
– Bestemming is gemengd, dus volop mogelijkheden.
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1906
Perceeloppervlakte: 42m²
Gebruikersoppervlakte: 83m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 4 m²
Inhoud: 325m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding