Regelhaalder 110, WARMENHUIZEN

Regelhaalder 110, 1749 KK, WARMENHUIZEN
€ 975,-- per maand

Beschrijving

Per 1 mei 2021 zoeken wij een betrouwbare huurder voor dit ruime 4-KAMER HOEK APPARTEMENT met GARAGE. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een fraaie hoekligging met prachtig uitzicht. Hier kunt u heerlijk onbezorgd en veilig wonen. Een royaal appartement met eigen garage.

Indeling appartement 2e verdieping: entree, lange hal met toegang tot de 3 slaapkamers, ruime badkamer, separaat toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van complete keuken met inbouwapparatuur en verder een inpandig balkon en een inpandige berging met wasmachine. Buiten bij het appartementencomplex is een gezamenlijke inpandige fietsenstalling en bij dit appartement behoort een eigen garage.

Het appartement wordt gestoffeerd (gordijnen en vloerafwerkingen aanwezig) en bij voorkeur deels gemeubileerd verhuurd (wasmachine, tv kast, eettafel, staande kast, zitje inpandig balkon, twee inbouw kledingkasten en een vrijstaande kledingkast in de slaapkamers. De waarborgsom die gevraagd wordt is € 2.000,=.

Procedure: u dient een ingevuld aanvraagformulier aan te leveren, te downloaden via Funda onder “brochure”.

Huurprijs is € 975,= per maand, exclusief gas, water en elektra.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.