Molenzicht 8, WAARLAND

Molenzicht 8, 1738 BX, WAARLAND
vraagprijs€ 559.000,-- k.k.

Omschrijving

Prachtige VRIJSTAANDE VILLA met aangebouwde GARAGE en zonnige ERKER op GROTE KAVEL eigen grond gelegen in geliefde nieuwbouwwijk Molenzicht in Waarland. Deze schitterende en zeer royale karakteristieke woning wordt in 2019 opgeleverd en is voorzien van een optimaal isolatiepakket en heel veel woonruimte. Ook de kavel is royaal met maar liefst 853m2. De woning wordt gebouwd door aannemingsbedrijf Kuin uit Bovenkarspel.

De woning is voorzien van fraaie kenmerken uit de zo geliefde jaren 30 stijl. We noemen onder andere een prachtige bronsgenuanceerde baksteen, witkleurige kozijnen, fraaie metselwerk versieringen, grote dakoverstekken en niet te vergeten een recht opgaande gevel op de eerste verdieping (hierdoor ook op de eerste verdieping veel ruimte). Pak uw kans en kom langs bij ons op kantoor voor een uitgebreid informatiegesprek over deze parel van een woning. De gloednieuwe DEEN supermarkt, basisschool, dorpshuis en zwembad is op loopastand bereikbaar, ideaal!

Indeling begane grond: via de fraaie entree met schitterende omlijsting komt u in de ruime hal (met kruipluik), toiletruimte met zwevend toilet en wastafel en meterkast. De garage is vanuit de hal inpandig bereikbaar. De garage is voorzien van 2 openslaande houten toegangsdeuren en een loopdeur aan de achterzijde van de garage. Via de hal bereikt u de zeer royale leefruimte 65m2. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een zeer ruime woonkeuken met erker en openslaande tuindeuren. In de koopsom is geen keuken inbegrepen. De gehele begane grond (inclusief garage) is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Indeling 1e verdieping: ruime overloop, 3 royale slaapkamers, riante badkamer met vloerverwarming, douche en ligbad. Prettig is dat u hier een raam aantreft in de badkamer waardoor u veel natuurlijke lichtinval en tevens een goede ventilatie heeft. Via de overloop is het separate toilet met luxe tegelwerk bereikbaar.

Indeling 2e verdieping: via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een 4e en 5e (slaap)kamer te realiseren! De woning wordt verwarmd middels een CV HR combi ketel uit 2019.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Nu in aanbouw zijnde vrijstaande villa!!
– De woning wordt voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket;
– De nok van de woning wordt afgewerkt met zwarte rabbatdelen, zie hiervoor ook de bouwtekeningen;
– Centrale ligging midden in het dorp;
– Op loopafstand van supermarkt, zwembad, dorpshuis en school;
– Centraal gelegen tussen Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar;
– Fraaie karakteristieken overgenomen uit de geliefde jaren 30 tijd;
– Veel ruimte in het huis en buiten het huis, grote kavel van 853m2!
– De woning is voorzien van 4 zonnepanelen;
– De woning wordt gebouwd met Woningborg garantie;
– Bouwnummer 15, toekomstig adres: Molenzicht 8, 1738 BX Waarland;
– Aanvaarding ca. juni 2019;

Kenmerken:

Bouwjaar: 2019
Perceeloppervlakte: 853m²
Woonoppervlakte: 191m²
Garage: 23m²
Inhoud: 813m³

Koopsom: € 559.000,= k.k.

10 redenen om voor nieuwbouw te kiezen.

Bent u toe aan een nieuwe woonplek? Slim dat u aan nieuwbouw denkt. Want met nieuwbouw kiest u voor meer comfort, meer gemak en meer mogelijkheden om uw eigen wensen werkelijkheid te zien worden. Veel mensen vinden het ook mooi om samen met hun buren letterlijk een nieuwe start te maken. Bovendien woont u in een nieuw huis veiliger en energiezuiniger. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de financiële voordelen.

1. Meer energiebesparing
Elke nieuwbouwwoning heeft minimaal energielabel A. Dat betekent dat uw huis zeer energiezuinig is. Daarmee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. En het scheelt in uw energierekening.

2. Meer belastingvoordeel
U koopt uw huis vrij op naam, geen overdrachtsbelasting dus. Vaak kunt u ook nog gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen om dubbele woonlasten te voorkomen, zoals de overbruggingsgarantie of terugkoopgaranties.

3. Meer comfort
Uw woning is goed geïsoleerd, zowel tegen kou en hitte als tegen geluid. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer nieuwbouwhuizen op een aangename manier voor verwarming en koeling. Dat maakt het binnenklimaat nog prettiger en gezonder.

4. Meer ruimtelijke beleving
Nieuwbouwwoningen doen ruimer aan. Alles in uw huis voldoet namelijk aan de nieuwste wettelijke eisen (het Bouwbesluit). Zo zijn de plafonds en deuren hoger en de trappen minder steil. Ook toiletruimten en gangen zijn meestal groter dan in oude huizen.

5. Meer saamhorigheid
Met een heel nieuw huis of appartement een nieuwe start, net als uw buren. Dat schept een band. Bovendien zorgen wij ervoor dat u makkelijk met uw buren in contact komt, bijvoorbeeld bij een speelplek of in een gezamenlijke binnentuin.

6. Meer woonplezier
Een nieuwbouwwijk wordt ingericht volgens de laatste wensen en eisen. Reken dus op parken, openbaar groen, speelplekken, scholen, winkels en voldoende parkeervoorzieningen. En openbaar vervoer op loop- of fietsafstand.

7. Meer duurzaamheid
Nieuwbouwwoningen zijn duurzamer, omdat ze het milieu minder belasten en minder CO² uitstoten. Dat is onder andere te danken aan goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken voor warmte en stroom.

8. Meer toekomstige waarde
Een nieuwbouwhuis is praktisch zonder uitzondering een waardevaste investering. Terwijl u prettig woont, is uw huis ook een solide spaarpot voor de toekomst. Bij stijgende energielasten zal uw energiezuinige huis in verhouding zelfs extra in waarde stijgen.

9. Meer veiligheid
Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Vaak hebben ze zelfs het Politiekeurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk. In een woning met dit keurmerk heeft u 90% minder kans op een inbraak. Als wij complete nieuwbouwwijken ontwikkelen, is ook de wijk ingericht volgens de nieuwste inzichten op het gebied van veiligheid.

10. Meer gemak
Aan een nieuwbouwhuis heeft u de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud. Dit gemak is mede te danken aan de materialen die wij gebruiken.