Molengroet 1-658, NOORD-SCHARWOUDE

Molengroet 1 NOORD-SCHARWOUDE
Vraagprijs€ 119.500,-- kosten koper

Beschrijving

Op het prachtige recreatiepark ‘EuroParcs Molengroet’ treft u dit uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE CHALET met schitterende riante en zonnige tuin. Het chalet is ongeveer 51m² groot, gebouwd in 2009 met onderhoudsarme materialen en kunststof kozijnen. Zoekt u een interessant beleggingsobject of een tweede woning waar u geheel tot rust kunt komen? Deze vrijstaande bungalow op fraai recreatiepark is de woning waar u naar op zoek was! Gelegen op een unieke en idyllische locatie direct naast natuur- en recreatiegebied Geestmerambacht en op fietsafstand van Alkmaar, Bergen en Schoorl.

Let op: een hypotheek aanvragen op deze woning is vrijwel niet mogelijk. De woning dient aangekocht te worden met bijvoorbeeld overwaarde, spaargeld of anderszins.

– Geschikt voor 4 personen, 2 slaapkamers;
– Royale tuin met veel privacy;
– Het betreft een huurkavel, kosten per jaar inclusief parkkosten thans ca. € 3800,= per jaar, bij een nieuwe eigenaar wordt door Europarcs ook een nieuw huurbedrag vastgesteld. Eventueel de grond kopen in erfpacht behoort ook tot de mogelijkheden.
– Getoonde prijs is: vakantiewoning incl. BTW (geen overdrachtsbelasting want roerend goed);
– Inclusief inventaris;
– Op geliefd recreatiepark EuroParcs (voorheen Molengroet);
– Voor eigen recreatief gebruik;
– Uw eigen plekje midden in de natuur;
– Genieten van vakantie wanneer u wilt;
– Het is uw eigen vakantiewoning, al uw vrienden en familie zijn van harte welkom;
– Juist nu interessant! Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit.

U sluit een huurkavelovereenkomst met Droomparken / Europarcs deze huurkavelovereenkomst wordt afgesloten voor het resterende jaar met het jaar daaropvolgend, daarna wordt de overeenkomst automatisch verlengt tegen de dan geldende voorwaarden. Recron Vaste Plaatsen overeenkomst en Recron Voorwaarden zijn van toepassing. Schatting overige bijkomende kosten: administratiekosten, vastrecht en netwerkkosten, TV en internet, ophalen huisvuil en overige noodzakelijke werkzaamheden totaal: ca. € 145,= per maand.