Mayersloot 78, BROEK OP LANGEDIJK

Mayersloot 78, 1721 GG, BROEK OP LANGEDIJK
vraagprijs€ 239.000,-- k.k.

Omschrijving

Met vrij uitzicht over een brede groen- en watersingel, winkelcentum “Broekerveiling” op loopafstand en een heerlijke tuin op het westen mag deze woning niet aan uw aandacht ontsnappen. Bij het betreden van de woonkamer zult u direct verliefd worden op sfeer, ambiance en woongenot wat deze woning uitademt!! De aan de voorzijde uitgebouwde, grote 5-KAMER-ERKERWONING, berging en dakkapel biedt een geweldige hoeveelheid leefruimte. Niet voor niets staan hier niet vaak woningen te koop: het woongenot is op en top.

De fraaie ligging in de ruim opgezette wijk met parkeergelegenheid, groenstrook en doorgaand vis-/vaarwater pal voor de deur is eveneens een pluspunt te noemen. De gunstig op het westen gelegen achtertuin is onderhoudsvriendelijk uitgevoerd en beschikt over een berging en een achterom. De ruime woonkamer/woonkeuken, in totaal viertal ruime slaapkamers maakt deze woning tot een prachthuis. Kom kijken en u bent verkocht!

Indeling begane grond:
Entree, hal, nette toiletruimte met fontein, door de aan de voorzijde gesitueerde erker is er een ruime, lichte woonkamer aanwezig voorzien van een nette vloer- en wandafwerking en daarbij openslaande tuindeuren naar de tuin. De open “industriële” keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur maakt het geheel helemaal af. U heeft de ambiance van een woonkeuken en woonkamer in één!

Indeling 1e verdieping:
Overloop met 3 ruime slaapkamers. Door zowel de recht opgaande voor- als achtergevel optimale benutting van de ruimte. Echte “eyecatcher” van deze verdieping is de moderne badkamer welke voorzien is van een wastafelmeubel, zeer ruime inloopdouchegelegenheid en 2e toilet. Ideaal is de aanwezigheid van het raam voor daglichttoetreding en ventilatie. De wasmachine en droger staan hier keurig opgesteld.

Indeling 2e verdieping:
Middels vaste trap is de tweede grote verdieping bereikbaar, mede door het dakkapel en balkenpartij is hier een prachtige slaapkamer ontstaan!

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Heerlijke tuin pal op het westen gelegen
– Vrij uitzicht aan de voorzijde
– Traditionele bouwwijze
– Geweldige badkamer en keuken
– Parkeren pal voor de deur
– Ruim bemeten woonkamer
– Voorzieningen op loopafstand

Kenmerken:

Bouwjaar: 1989
Perceeloppervlakte: 138m²
Woonoppervlakte: 112m²
Externe bergruimte: 5m²
Inhoud: 370m³

Woningdocumenten

  • Brochure Mayersloot 78 te Broek op Langedijk

Plattegronden