fbpx

Mayersloot 34, BROEK OP LANGEDIJK

Mayersloot 34, 1721 GE, BROEK OP LANGEDIJK
vraagprijs€ 325.000,-- k.k.

Omschrijving

Op een prachtige locatie met volop zicht op water en groen mogen wij u dit ROYALE MAISONETTE APPARTEMENT met eigen GARAGE aanbieden. Het appartement heeft u van alles te bieden, we noemen een royale woonkamer, groot balkon, veel lichtinval, op loopstand van overdekt winkelcentrum “Broekerveiling” en volop bergruimte en dus een eigen garage! Echt een appartement welke niet vaak voorbij komt. Bel ons kantoor voor een vrijblijvende maar uitgebreide rondleiding ter plaatse, wij staan voor u klaar.

Indeling begane grond: via de centrale entree aan de Noordzijde komt u het kleinschalige appartementencomplex binnen. In de hal heeft u de brievenbussen, videofooninstallatie en liftinstallatie richting de 2e verdieping.

Indeling 2e verdieping: via de hal heeft u direct toegang tot de CV ruimte/technische ruimte, separaat toilet en toegang tot de woonkamer. Deze is heerlijk licht en heeft veel raampartijen waardoor u prachtig zicht rondom heeft. De keuken is half open en voorzien van een keurig keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer op deze verdieping heeft de luxe van een eigen aangrenzende badkamer.

Meer ruimte is aanwezig op de bovenliggende verdieping, hier treft u nog een grote overloop, bergruimte en een royale 2e slaapkamer. Dit is echt een bijzondere ruimte welke voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Opslag/ hobby/ slaap of logeerkamer zijn slechts enkele voorbeelden.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1989
Woonoppervlakte: 102m²
Garage: 22m²
Balkon: 10m²
Inhoud: 352m³

Servicekosten € 198,52 bestaan o.a. uit;

– Opstal-, glas- en brandverzekering;
– Reservering groot en klein onderhoud;
– Schoonmaakkosten algemene ruimtes;
– Kosten administrateur;
– Kosten energie algemene ruimtes;

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Op loopafstand van winkelcentrum “Broekerveiling”;
– Royale en lichte woonkamer en groot balkon;
– Eigen parkeerplaats en garage (3×7,4 meter) op de begane grond;
– Veel leefruimte en veel bergruimte mede door de twee verdiepingen;
– Het appartement is voorzien van energielabel C;
– Zeer goed onderhouden;
– Aanvaarding in overleg.

Plattegronden