Lindenlaan 18, ZUID-SCHARWOUDE

Lindenlaan 18, 1722 XC, ZUID-SCHARWOUDE
vraagprijs€ 269.500,-- kosten koper

Beschrijving

Wonen als in Giethoorn maar dan in Langedijk? Met de toekomstige doorvaarbaarheid van de Lindenlaan zit u hier op één van de mooiste plekjes van waterrijk Langedijk met pal voor uw deur het toekomstige vaarwater. Op uw welverdiende oude dag heeft u hier schitterend uitzicht over groen en water. Dit stukje van de Lindenlaan is vaak onbekend en maar is schitterend rustig gelegen. Geen autoverkeer voor de deur maar toch op loopafstand van winkels en openbaar vervoer! Echt een toplocatie in wording!

Het bijzondere woningtype zijnde SEMI BUNGALOW met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is voor velen een schot in de roos en groot genoeg. De woning dient wel geheel gerenoveerd te worden maar dat geeft u uiteraard weer de kans om de woning geheel naar uw smaak in te richten! Echt een kans uit duizenden, bel ons kantoor voor een rondleiding ter plaatse, wij laten graag uitgebreid deze woning aan u zien.

Indeling begane grond: entree, hal, meterkast, badkamer, woonkamer, slaapkamer, keuken, bijkeuken. Indeling 1e verdieping: overloop, 2e royale slaapkamer waar eventueel een extra 3e slaapkamer te realiseren is.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Locatie, locatie, locatie!
– Aan de voorzijde toekomstig doorgaand vaarwater;
– Rustige en groene ligging midden in het dorp;
– Zeldzaam woningtype, semi bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond.
– De woning dient geheel gemoderniseerd te worden;
– Zonnige achtertuin met achterom, gelegen op het Westen;
– Aanvaarding per direct mogelijk.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1971
Perceeloppervlakte: 193m²
Woonoppervlakte: 79m²
Inhoud: 298m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding