fbpx

Koningsspil 84, SINT PANCRAS

Koningsspil 84, 1834 TG, SINT PANCRAS
vraagprijs€ 315.000/kosten koper

Beschrijving

Op de mooiste locatie in de recente populaire woonwijk “Twuyverhoek” treft u deze zeer goed onderhouden tussenwoning met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde en aan de achterzijde een zonnige tuin op het Zuiden met ook weer vrij uitzicht!

De woning is superlicht, modern en strak afgewerkt, zodat u uw meubels neer kunt zetten en kunt gaan wonen!

Vergis u niet in de leefruimtes, want die zijn groter dan u vanaf de buitenzijde kunt vermoeden, mede door bijvoorbeeld het dakkapel op de eerste verdieping wat echt een hele grote pré is.

In de directe nabijheid zijn alle voorzieningen aanwezig die u als (toekomstig) gezin kunt wensen, komt u maar eens sfeer proeven. U zult direct verkocht zijn!

Indeling begane grond:
Entree, hal, toilet en toegang tot de superlichte woonkamer. Aan de voorzijde treft u de moderne ruime keuken in U-vorm. Vanuit de keuken kijkt u leuk de woonwijk door en heeft u vrij uitzicht over water en groen. De keuken zelf is natuurlijk van alle luxe voorzien. Via de openslaande deuren komt u in de gezellige tuin op het Zuiden met veranda, berging en achterom.

Indeling 1e verdieping:
Overloop, hier zijn in totaal 3 goede slaapkamers, waarbij twee slaapkamers vergroot zijn door het dakkapel. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, douche en tweede toilet.

Indeling 2e verdieping: via de vaste trap te bereiken voorzolder met wasmachineaansluiting om vervolgens de 4e superlichte slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Luxe uitgevoerde woning met zeer veel wooncomfort;
– Lichte afwerking en zeer veel lichtinval in de gehele woning;
– Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving;
– Openslaande deuren naar de achtertuin;
– Woning is voorzien van een warmte terug win installatie (Brinks Renovent HR 2/2 LB Medium);
– Uitstekend geïsoleerd, dus lage stookkosten.

Kenmerken:
Bouwjaar: 2008
Perceeloppervlakte: 130m²
Woonoppervlakte: 113m²
Inhoud: 400m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding

, , , , , , , , , , , ,