fbpx

Koningsspil 17, SINT PANCRAS

Koningsspil 17, 1834 TG, SINT PANCRAS
vraagprijs€ 592.500/kosten koper

Beschrijving

Deze riante vrijstaande villa met garage in de populaire woonwijk “Twuyverhoek” is ideaal voor diegene die op zoek is naar riant wonen, dus ideaal voor grote gezinnen!
De villa heeft royale leefruimtes met zijn ruim 800 m³ inhoud en heeft daarbij 3 badkamers waar u dus alle kanten mee op kunt met uw gezin. Door de recente bouw voldoet u natuurlijk aan de hedendaagse normen qua isolatie, comfort en luxe. Daarbij liggen er 12 zonnepanelen op het dak. Een unieke woonkans met unieke mogelijkheden, we leiden u natuurlijk graag even rond!

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast, net toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Sfeervolle woonkamer met open woonkeuken. De open keuken is modern van smaak en natuurlijk van alle gemakken en luxe voorzien. Via de deur in de woonkamer bereikt u de garage waar ook de wasmachine en droger staan.
De tuin is rondom aangelegd en zal voor diegene die groene vingers heeft een uitdaging zijn om er zijn droomtuin van te gaan maken.

Indeling 1e verdieping:
Overloop, 3 riante slaapkamers met twee moderne badkamers, één voor uw zelf en een voor de kinderen of gasten! Handig is de aparte inloopkledingkast op de “master” slaapkamer.

Indeling 2e verdieping:
Via de vaste trap te bereiken riante verdieping waar u eerst op de overloop waar nog eens twee slaapkamers zijn gecreëerd met daarbij de derde badkamer!

Kenmerken:
Bouwjaar: 2007
Perceeloppervlakte: 425m²
Woonoppervlakte: 212m²
Gebruiksoppervlakte overige functies: 22m²
Inhoud: 817m³

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Grote leefruimtes;
– 3 badkamers;
– Gelegen in de populaire wijk ”Twuyverhoek”;
– Goed geïsoleerd;
– Mooi architectuur;
– Zonneboiler aanwezig;
– Energielabel A.

Ideaal voor grote gezinnen!!

Plattegronden