fbpx

Kompasweg 53, ALKMAAR

Kompasweg 53, 1825 LV, ALKMAAR
vraagprijs€ 235.000/kosten koper

Beschrijving

Deze over de volle breedte uitgebouwde middenwoning, gelegen op een mooie locatie en op EIGEN grond, mag je niet missen als woningzoeker!
Niet alleen de ligging is perfect met de Oudieplas en recreatiegebied Geestmerambacht zeer dichtbij, maar ook binnen is dit een hele fijne en vooral warme woning. Zeker de benedenverdieping met de gezellige woonkeuken en aansluitend de veranda maakt het tot een heerlijke woning. Daar voegen we ook nog eens vier prima slaapkamers aan toe. Echt een mooie woning voor (toekomstige) gezinnen.

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang, garderobe, net toilet en toegang tot de uitgebouwde woonkamer. De woonkeuken is ruim en van diverse inbouwapparatuur voorzien. Wanden en vloeren zijn netjes afgewerkt. Prettig is dat u een grote tafel kwijt kunt voor uzelf natuurlijk, maar ook om uw gasten te ontvangen. Via de achterdeur komt u in de nette tuin met gunstige zonligging met daarbij een houten berging en achterom.

Indeling 1e verdieping:
U treft hier drie goed bemeten slaapkamers, door de rechte wanden kunt u de kamers volop benutten. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en 2e toilet.

Indeling 2e verdieping:
Op de 2e verdieping, welke met een vaste trap te bereiken is, komen we op de ruime zolder. Deze is opgedeeld in een ruime voorzolder met de CV opstelling en de witgoedaansluiting. Tot slot treffen we hier de 4e slaapkamer, een dakraam aan de achterzijde zorgt voor nog meer lichtinval.

Bijzonderheden/locatie aspecten:
• Goed gelegen, goed bemeten uitgebouwde middenwoning;
• Kindvriendelijke wijk;
• Zonnige achtertuin;
• Ruime woonkeuken;
• Voldoende parkeergelegenheid in de straat;
• Winkels, scholen en uitvalswegen in de directe nabijheid.
• Gelegen op EIGEN grond.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1983
Perceeloppervlakte: 120m²
Woonoppervlakte: 104m²
Inhoud: 357m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding

, , , , ,