fbpx

Klipper 59, BROEK OP LANGEDIJK

Klipper 59, 1721 GV, BROEK OP LANGEDIJK
vraagprijs€ 275.000,-- k.k.

Omschrijving

Prachtige hoekwoning met een over de volle breedte uitgebouwde woonkamer, zeer sfeervol! De combinatie van een oase aan licht en open keuken maken de woonkamer tot een heerlijke plek om de dag gezellig door te nemen. De woning is in de loop der jaren flink aangepakt en het resultaat mag er zijn! De woning kan zo betrokken worden.
Gelegen in een rustige buurt, nabij het winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer. Wij weten zeker dat u hier als nieuwe eigenaar heel veel woongenot zult hebben en leiden u dan ook graag rond om u alle ins en outs te laten zien.

Indeling begane grond: entree, hal, royale uitgebouwde, sfeervolle super lichte woonkamer voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en net afgewerkte wanden met geen spijker in de muur! De open hoekkeuken is daarbij van alle luxe voorzien. Via de schuifpui komt u in de keurig bestrate achtertuin met gunstige zonligging en zij-uitgang. Prettig is ook het vrije uitzicht aan de voorzijde.

Indeling 1e verdieping: overloop, drietal prima slaapkamers die u volop kunt benutten door de rechte wanden. Echte “eyecatcher” is toch wel de recente badkamer die voorzien is van een mooie tegel, ruime inloopdouche, designradiator en tweede toilet.

Indeling 2e verdieping: via de vaste trap te bereiken, hier is enerzijds een flinke bergruimte (extra slaapkamer indien noodzakelijk) met daarbij ruimte voor o.a. wasmachine, droger en CV ketel. Daarnaast is er een 4e slaapkamer die mede door het dakkapel prima van formaat is.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Zeer scherpe “bieden vanaf”-prijs
– Ruime uitgebouwde sfeervolle en superlichte woonkamer;
– Leuke kindvriendelijke buurt;
– Moderne keuken, badkamer, wand en vloerafwerking;
– Perfecte afwerking;
– Zo te betrekken;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1990
Perceeloppervlakte: 147m²
Woonoppervlakte: 123m²
Inhoud: 430m³

Plattegronden