fbpx

Kerkweg. 9a, HENSBROEK

Kerkweg. 9, 1711 RR, HENSBROEK
vraagprijs€ 99.500/kosten koper

Beschrijving

Thans is in de verkoop gekomen een superleuke en sfeervolle recreatiewoning in het park “ Camping Holliday ”. De leuke ligging in combinatie met de goede afwerking allemaal gelegen op een prachtige kavel van maar liefst 320 m² maken het tot een topobject! De woning is gelegen op eigen grond.
De leefruimtes zijn groot waardoor het ook zou kunnen fungeren als belegging, het is ideaal voor het verhuren aan bijvoorbeeld (familie)gezelschappen.

Bijzonderheden:
– U mag hier thans niet permanent wonen, u kunt zich dus op dit adres thans niet inschrijven;
– De recreatiewoning is wel gefundeerd dus u kunt hier wel een hypotheek op verkrijgen mits u ruimte heeft in uw huidige hypotheek, informeer bij uw hypotheekadviseur!

Indeling: entree, royale entree, sfeervolle ruime woonkamer met daarbij toegang tot de open “ horeca” keuken met aansluitend de nette badkamer. Daarnaast zijn er twee slaapkamers.

Bij het betreden van de woonkamer zult u gelijk een warm gevoel krijgen, de ambiance en sfeer is gewoon leuk en uniek!Wanden en vloeren zijn netjes en verzorgd. Erg prettig is de ruime keuken die van alle gemakken is voorzien zodat u voor uw gezelschappen goed kunt koken. Via de openslaande deuren komt u in de net aangelegde tuin met daarbij de houten berging

De twee slaapkamers zijn ruim bemeten en hoog zodat de ruimtes goed benut kunnen worden. Achter de keuken zit de fraaie badkamer welke voorzien is van bad, douchegelegenheid, toilet en wastafel.

Indeling eerste verdieping:
Met deze verdieping zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld een slaapkamer creëren voor uw gasten of benutten als extra bergruimte voor uw spullen!

Kenmerken:
Bouwjaar: 1998
Perceeloppervlakte: 320m²
Woonoppervlakte:114 m²
Berging: 9 m²
Inhoud: 506 m³

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Leuke uitstraling van de recreatiewoning met de gevelbekleding;
– Royale leefruimtes;
– Goed onderhouden;
– Mooie eigen kavel van maar liefst 320 m²;
– Ook als investering geschikt;
– Parkkosten zijn ongeveer € 135,- per maand.

LET OP! BIEDEN VANAF € 99.500,- k.k.

Vraag uw hypotheekadviseur naar de hypotheekmogelijkheden.

Plattegronden