fbpx

Kerkstraat 80, WAARLAND

Kerkstraat 80, 1738 BM, WAARLAND
vraagprijs€ 575.000,-- k.k.

Omschrijving

Zo af en toe kom je als makelaar een woning tegen waar je vanaf de eerste minuut met open mond van verbazing door heen wandelt. Positieve verbazing uiteraard! Met een inhoud van 1669 m³ en ruim 400 m2 woonoppervlakte zult u begrijpen dat we het over een unieke woonkans hebben. Vanaf de straat zult u niet vermoeden dat er zich zoveel ruimte achter de voorgevel bevindt!!

Alles staat op een ruime kavel van maar liefst 1043 m², de tuinliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er is daarbij al een moestuin aangelegd.

Hier woonden 3 huishouden onder 1 dak, maar deze woonkans kan natuurlijk ook ideaal zijn voor zorgdoeleinden, werk aan huis of grote gezinnen. Mogelijkheden volop!!

Komt u maar eens sfeer proeven in o.a. de “binnentuin” en wij zullen u met alle plezier rondleiden en kijken of we uw wellicht bijzondere woonwensen kunnen gaan vervullen!!

Indeling begane grond:
Zij-entree, via de hal bereikt u het voorhuis met straatgerichte woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer met badkamer. De andere kant op komt u in het tweede woongedeelte waar ook weer een woonkeuken, royale bijkeuken, de binnentuin, nog een aparte (woon)ruimte en twee slaapkamers met twee badkamers zijn. Elke (woon/slaap)kamer kan natuurlijk weer een andere functie krijgen indien gewenst.
Daarnaast zijn er twee bergingen/schuren voor de nodige opbergruimte of klusruimte.
Handig is het centrale stofzuigersysteem wat zeker bij een woning als deze erg prettig is.

Indeling 1e verdieping:
Hier komen we in thans woongedeelte 3 waar twee woon/slaapkamers zijn met een vaste kast en eigen badkamer.

Indeling 2e verdieping:
Bergzolder.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1956
Perceeloppervlakte: 1043m²
Woonoppervlakte: 418m²
Externe bergruimte : 34 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 14 m²
Inhoud: 1669m³

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Groter dan groot;
– Vele mogelijkheden;
– Prachtige kavel;
– Indrukwekkend.

Plattegronden