Kanaaldijk 143, KOEDIJK

Kanaaldijk 143, 1831 BA, KOEDIJK
vraagprijs€ 850.000,-- kosten koper

Beschrijving

Zodra u via de voordeur binnenwandelt, zult u zich vanaf minuut 1 thuis voelen en zal de sfeer en entourage van deze prachtige boerderij met garage aanvoelen als een warme deken. Wandelend door de boerderij zult u zien en merken dat deze perfect is onderhouden en dat er gelet is op vele details. De royale leefruimtes maken dit mede tot een ideale gezinsboerderij, maar ook de combinatie wonen en werken volstaat in deze stolp. Immers de ruimte spreekt tot de verbeelding en is voor vele doeleinden geschikt. De locatie dicht bij het centrum van Alkmaar, Bergen (met de Europese school) en de randwegen naar Haarlem en Amsterdam zijn allemaal zo te bereiken. Elke boerderij kent zijn geschiedenis en verhalen, wij nodigen u van harte uit om hier uw geschiedenis te gaan schrijven!!

Indeling begane grond:
Aan de zijkant voordeur entree, toilet en garderobekast, doorgang naar het hart van de stolp het prachtige vierkant met grote haard en zicht op de vide. Aan de voorzijde is er een professionele handgemaakte keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur met als “eyecatcher” een prachtige hedendaagse Aga kooktoestel. De sfeervolle ruime eetkamer die doorloopt in een televisie ruimte is een heerlijke plek om te vertoeven. Vervolgens komt u in een riante ouderslaapkamer met een eigen luxe badkamer. Daarnaast is er een tweede tuingerichte slaapkamer/kantoor/hobbykamer met uitzicht op de fijne tuin met diverse fruitbomen, waaronder appel-, peren, kersen- en pruimenbomen.
In elke ruimte zijn de vloeren en wanden uiteraard keurig in stijl afgewerkt. De shutters maken het geheel helemaal af.

Indeling 1e verdieping:
Rondom het vierkant kunt u via de prachtige ruime vide naar 2 royale slaapkamers, desgewenst kunt u nog extra slaapkamers creëren. Daarnaast is er een wasruimte en een luxe 2e badkamer. Mogelijkheden volop natuurlijk, maar alleen al wandelend een genot!!

Indeling 2e verdieping:
Via de vast trap te bereiken leuk ingedeelde slaapkamer met sauna- en doucheruimte!! Zeker voor de wat oudere kinderen een heerlijke eigen plek.

Belangrijk om even te noemen is dat de huidige eigenaar uw huidige woning wellicht zou willen kopen (inruilen), zodat u nooit met dubbele lasten zou komen te zitten.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1879
Perceeloppervlakte: 785m²
Woonoppervlakte: 297m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 1,4 m²
Externe bergruimte: 29 m²
Inhoud: 1053 m³

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Fantastische sfeer en entourage
– Perfect onderhouden
– Ruim en groot
– Veel kastruimte door de gehele boerderij heen.
– Nabij (Europese school) van Bergen, Alkmaar en uitvalswegen naar Amsterdam gelegen
– Garage bij het huis
– Unieke boerderij

Zoekt u iets bijzonders?? Pak deze unieke kans!!
Let op! De genoemde prijs betreft een bieden vanaf prijs!

Plattegronden