Hopmansweg 16, OUDKARSPEL

Hopmansweg 16, 1724 PL, OUDKARSPEL
vraagprijs€ 499.000,-- kosten koper

Beschrijving

Er rust een agrarische bestemming op het pand, informeer bij uw hypotheekadviseur naar de financieringsmogelijkheden.

Gelegen op een prachtige locatie mogen wij u deze leuke vrijstaande woning aanbieden welke op een kavel van ruim 1200 m² ligt.
Via de chique brug en de oprijlaan bereikt u uw landgoed waar het elke dag weer echt thuis komen is!
Binnen zijn de leefruimtes prima en u kunt desgewenst nog wat spelen met de indeling, mogelijkheden in overvloed. We zeggen het al vaker als makelaar: de locatie is uiteindelijk het belangrijkste van een woning en dat is bij deze bijzondere woning helemaal perfect!
Daarbij noemen we ook nog even dat de woning op loopafstand van het het gezellige Diepsmeerpark en het grote natuur/recreatie gebied Geestermerambacht ligt. U bent daarbij zo in Schagen, Alkmaar en Heerhugowaard.
We leiden u graag even rond.

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast met toegang tot de woonkamer met leuk uitzicht naar de Hopmansweg. De verrassend ruime hoekkeuken is modern, netjes en voorzien van recente inbouwapparatuur (woonkamer en keuken kunt u ook eenvoudig bij elkaar betrekken). Daarnaast is er een ruime slaapkamer, een tweede (slaap)kamer, een toilet en een badkamer op de begane grond aanwezig.
Via de praktische bijkeuken komt u in de royale en privacyvolle tuin waar degene met groene vingers zich helemaal thuis zal gaan voelen (het is daarbij ook een goed idee om bijvoorbeeld een serre/veranda aan de achterzijde te bouwen).

Indeling 1e verdieping:
Overloop, er zijn twee grote slaapkamers en 1 kleinere. Deze zou ook ideaal kunnen fungeren als badkamer. Daarnaast is er veel praktische bergruimte.

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Prachtige locatie;
– Royale kavel;
– Rustig wonen;
– Lekker licht huis;
– Nieuwe paneeldeuren;
– Volop kansen en mogelijkheden;
– Glasvezelkabel aanwezig, dus snel internet;

– Er rust thans een agrarische bestemming op het pand maar gemeente Langedijk is ook thans bezig met het maken van het nieuwe bestemmingsplan voor dit gedeelte van Langedijk. Verkoper heeft een aanvraag gedaan bij de gemeente Langedijk om er woonbestemming op te krijgen omdat de agrarische bestemming niet meer van toepassing is. Het is uiteraard even afwachten of dit verzoek gehonoreerd wordt. Informeer bij uw hypotheekadviseur naar de financieringsmogelijkheden;

– Nieuwe riolering;
– Recente CV-ketel;
– Er is grotendeels een nieuwe geïsoleerde buitenmuur met nieuwe kozijnen (3 dubbelglas) geplaatst welke nog in goed overleg met u afgewerkt wordt;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlakte: 1230m²
Woonoppervlakte: 150m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 4 m²
Externe bergruimte: 25 m²
Inhoud: 550 m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding