fbpx

Honthorstlaan 392, ALKMAAR

Honthorstlaan 392, 1816 TN, ALKMAAR
€ 850/per maand

Beschrijving

TE HUUR: ruim 3-KAMERAPPARTEMENT met fietsenberging, ruime woonkamer, 2 slaapkamers en balkon op het Westen. Gelegen op korte afstand van de bruisende binnenstad van Alkmaar met al zijn voorzieningen.

Het 3-kamerappartement (voormalig 4-kamer appartement) is gelegen op de 7e verdieping waardoor u een schitterend uitzicht heeft. Het complex is uiteraard voorzien van een liftinstallatie, trappenhuis en een berging op de begane grond.

Indeling 7e verdieping: entree, hal, meterkast, toegang tot de dichte keuken met unit in hoekopstelling voorzien van enig inbouwapparatuur , 2 slaapkamers waarvan één toegang tot het balkon, badkamer met douche en wastafel, separate toilet en de royale woonkamer met toegang tot het balkon, vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht.

Het appartementengebouw is v.v. twee lift-installaties en de bergingen zijn gelegen op de begane grond. Nabij het gebouw is er genoeg parkeergelegenheid en is er goede aansluiting op de uitvalswegen. Het appartement ligt op korte loopafstand van het winkelcentrum ‘De Hoef’ voor alle dagelijkse boodschappen en “om de hoek” zijn er bushaltes met directe verbinding naar Station, binnenstad en ziekenhuis.

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– De huurder moet 3 salarisstroken van de laatste 3 maanden kunnen tonen, salariseis 3x de maandhuur.
– Centrale ligging t.o.v. winkelcentrum “De Hoef”, stadscentrum, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en A9;
– Borg bedraagt 1 maand huur;
– Huurperiode voor 1 jaar
– Huurprijs € 850,– per maand + € 78,– per maand voorschot voor verwarming en water,
totale huurprijs € 928,– per maand exclusief gas en elektra.
– Procedure: u dient, voordat wij u uitnodigen voor een bezichtiging, een ingevuld aanvraagformulier aan te leveren, te downloaden via Funda onder “brochure”. Het formulier inclusief de gevraagde bijlagen kunt u verzenden naar info@riddermakelaars.nl

Kenmerken:
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: ca. 64m²
Berging: ca. 5 m²
Balkon: ca. 5 m²
Inhoud: 165 m³

Plattegronden