Frieseweg 1H, ALKMAAR

Frieseweg 1, 1823 CA, ALKMAAR
€ 1.090,-- per maand

Omschrijving

Wij zoeken per 1 april as. een betrouwbare huurder voor dit prachtig gelegen 3-KAMER APPARTEMENT met EIGEN PARKEERPLAATS en FIETSENBERGING. Het appartement is gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Alkmaar. Het weidse uitzicht over de stad en kanaal vanuit uw afsluitbare balkon annex serre zal daarbij nooit vervelen. Heeft u interesse in deze woning dan verzoeken wij u het aanvraagformulier in te vullen welke op Funda te downloaden is onder het kopje brochure.

Lopend naar het centrum van Alkmaar met zijn diversiteit aan winkeltjes, cafés en restaurants is natuurlijk erg prettig. Parkeren is daarbij nooit een probleem want in de onder het appartement gelegen parkeergarage heeft u uw eigen plek. Het complex is in 2002 gebouw en van hedendaags comfort en luxe voorzien. Kortom, bent u toe aan een TOPAPPARTEMENT op een fantastische locatie dan is het zeker de moeite waard om eens te gaan kijken bij de Frieseweg.

Indeling: Begane grond: centrale entree met nette ontvangstruimte, telecom en brievenbussen.
Appartement op de 1e verdieping gelegen: indeling appartement: Entree, hal met toiletruimte, meterkast, handig washok/CV ruimte en toegang tot de “tweede” ruime slaapkamer (deze slaapkamer wordt ook wel eens als ouderslaapkamer gebruikt). De woonkamer is ruim opgezet en voorzien van een houten vloer en gestuukte wanden. De U-vormige keuken is modern en uiteraard van diverse luxe voorzien. U kunt vanuit de woonkamer of naar het afsluitbare balkon (kan heel makkelijk open) of naar de zeer royale ouderslaapkamer (er zijn appartementen die deze bij de woonkamer hebben betrokken). Vanuit daar komt u in de verrassend ruime, moderne badkamer die voorzien is van een frisse tegel, tweede toilet, douchegelegenheid en wastafelmeubel.

Bouwjaar: 2002
Inhoud: 265m³
Woonoppervlakte: 94m²

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Fantastisch gelegen op loopstand van de binnenstad;
– Eigen parkeerplaats in de onder gelegen parkeergarage;
– Ruim appartement met 2 slaapkamers, ruime woonkamer en badkamer;
– Voor 12 maanden te huur, ingaande 1 april 2018;
– Waarborgsom is 2x de huur, zijnde totaal € 2180;
– Servicekosten zijn per maand € 75,=;
– Aanvaarding per 1 april 2018.

Huurprijs: € 1.090,= excl. g/w/e en servicekosten

Woningdocumenten

  • Brochure Frieseweg 1H te Alkmaar
  • aanvraagformulier huurwoning

Plattegronden