Forestusstraat 16, ALKMAAR

Forestusstraat 16, 1815 CK, ALKMAAR
vraagprijs€ 219.000,-- kosten koper

Beschrijving

Karakteristieke tussenwoning, rustig gelegen in één van de leukste straatjes van de Spoorbuurt (Watertorenbuurt) op loopafstand van het NS-station Alkmaar en de binnenstad.

Vindt u het leuk om zelf te klussen/verbouwen? Dan is dit een uitgelezen kans! De woning dient zowel van binnen als buiten flink opgeknapt en gemoderniseerd te worden. Deze woning biedt echter wel volop mogelijkheden en ligt bovendien op een ideale locatie, met alle voorzieningen in de buurt!

Enthousiast geworden? Bel ons dan snel voor een bezichtiging, de makelaar laat de woning graag aan u zien.

INDELING:
Begane grond: entree/hal, meterkast, eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel, trap naar verdieping, woonkamer met laminaat en gaskachel, eenvoudige keuken, deur naar achtertuin.

Eerste verdieping: ruime overloop met dakraam en bergruimte, slaapkamer aan achterzijde met dakraam, ruime slaapkamer aan voorzijde met inloopkast.

Bergvliering: vanaf de overloop is de ruime bergvliering bereikbaar. Deze is gelegen boven de slaapkamers.

Tuin:
De achtertuin op het noordoosten is voor “Spoorbuurtse” begrippen ruim te noemen. De achtertuin is geheel bestraat en bereikbaar via een achterpad. In de tuin staan twee stenen bergingen, die beide zijn aangebouwd aan de woning en voorzien van elektra.

BIJZONDERHEDEN:
– Gaskachel in woonkamer, verder geen verwarming;
– Warm water middels geiser;
– Het dak is voorzien van isolatie;
– De woning dient opgeknapt en gemoderniseerd te worden;
– Op loopafstand van het centrum en centraal station;
– Het betreft een beeldbepalend pand;
– Aanvaarding in overleg, kan spoedig;
– Overdracht via notaris Vos, Reijntjes, de Pagter.

KENMERKEN:
Woonoppervlakte circa 74 m2
Inhoud circa 342 m3
Perceeloppervlakte 84 m2
Bouwjaar 1911

Parkeren:
Parkeren gaat middels parkeervergunningen en de parkeerplekken zijn uitsluitend bestemd voor de vergunninghouders. Kosten parkeervergunning: circa € 66,– per jaar. U kunt uw straatvergunning voor een gering bedrag “opwaarderen” voor de Kazernegarage: de combinatievergunning. Met de combinatievergunning mag u naast uw straatvergunning zeven dagen per week en 24 uur per dag parkeren in de betreffende parkeergarage. U ontvangt hiervoor een toegangspas voor de garage.

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding