Esdoornlaan 56, HEERHUGOWAARD

Esdoornlaan 56, 1702 SK, HEERHUGOWAARD
vraagprijs€ 275.000,-- kosten koper

Beschrijving

Deze prachtig gelegen woning met verrassend veel woonruimte en fraai uitzicht over groen en water en een royale achtertuin, welke op het zuidwesten is gelegen, mag je als woningzoeker niet missen!
Dat de woning superlicht is zal het woongenot alleen maar vergroten. Dat de woning nabij winkelcentra, scholen, zwembad en vele andere voorzieningen is gelegen mag natuurlijk niet onvermeld blijven.

Kortom, gewoon een leuke woning gelegen in een centrale en kindvriendelijke woonomgeving. Ideaal voor (toekomstige) gezinnen.

Indeling begane grond:
Entree, hal met vaste trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast, trapkast, toiletruimte met fonteintje, deur naar de uitgebouwde (woon)keuken welke van alle luxe inbouwapparatuur is voorzien. Aan de achterzijde van de woonkeuken heeft u een prima bijkeuken en middels een deur toegang tot de ruim bemeten en verzorgde achtertuin met achterom.
Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de royale doorzonwoonkamer welke u aan de voorzijde een compleet vrij uitzicht biedt over groenstrook en water. Wanden en vloeren zijn prima en in moderne stijl.

Indeling 1e Verdieping:
Overloop, hier zijn in totaal 3 prima slaapkamers met rechte wanden zodat u de slaapkamers volop kunt benutten. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid.

Indeling 2e Verdieping:
Via vaste trap te bereiken verdieping die mede door het dakkapel lekker ruim en licht is. Vanuit het dakkapel heeft u mooi uitzicht. Achter de knieschotten zit veel bergruimte.

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– de gehele woning is recent gestuukt;
– de oude vloerbedekking op de verdieping is alvast voor u verwijderd, zodat u nu alleen nog maar uw eigen vloerbedekking hoeft neer te leggen;
– super licht;
– mooi uitzicht;
– grote leefruimtes;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1969
Perceeloppervlakte: 163 m²
Woonoppervlakte: 121 m²
Inhoud: 415 m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding