fbpx

Dorpsstraat 882, OUDKARSPEL

Dorpsstraat 882, 1724 NV, OUDKARSPEL
vraagprijs€ 569.000,-- k.k.

Omschrijving

Zodra u via de voordeur binnen komt, zult u zich vanaf minuut 1 thuis voelen. De sfeer en entourage van deze prachtige VRIJSTAANDE WONING AAN DOORGAAND VAARWATER MET GROTE GARAGE zal aanvoelen als een warme deken. Wandelend door dit HERENHUIS zult u zien en merken dat deze goed is onderhouden en er gelet is op vele details. De royale leefruimtes maken dit mede tot een ideale gezinswoning, maar ook de combinatie wonen en werken volstaat in deze unieke woonkans. Immers de ruimte spreekt tot de verbeelding en is voor vele doeleinden geschikt. Het doorgaande vaarwater is vanzelfsprekend een belangrijk aspect en zal de liefhebbers van water natuurlijk aanspreken. Ook degenen die groene vingers hebben en bijvoorbeeld een moestuin met kas ambiëren kunnen hier zeker hun hart ophalen. Elke woning heeft haar geschiedenis en wij nodigen u van harte uit om hier úw geschiedenis te gaan schrijven!

Indeling begane grond:
Entree, chique hal welke toegang geeft tot de ruime superlichte woonkamer voorzien van een mooie vloer en nette wanden met natuurlijk de hoge plafonds . De sfeervolle gashaard maakt het plaatje compleet. Een leuk detail is de doorkijk naar de waterput met beloopbaar glas en verlichting! Verder is er een tweede kamer aanwezig die ideaal kan fungeren als kantoor of bijvoorbeeld speelkamer. Een heerlijke plek om te vertoeven is de woonkeuken welke de hoogte ingaat wat ruimtelijk gevoel en licht oplevert. Vanuit hier heeft u leuk uitzicht over uw perceel en water. Daarnaast is er een separaat toilet en vervolgens de royale nette badkamer welke is voorzien van een ligbad dubbele wastafel en douche gelegenheid. Handig is de bergruimte boven de badkamer. Uiteraard ontbreekt de kelder niet voor de opslag van proviand en uw wijnflessen.

Indeling 1e verdieping:
Via de mooie trap komt u op de overloop, hier zijn in totaal 4 goede sfeervolle slaapkamers waar de balkenpartijen mooi in het zicht zijn. Tevens is er een tweede badkamer. Alle slaapkamers hebben een wastafel en tevens een CAI-aansluiting. Twee slaapkamers hebben een vaste internet- en telefoonaansluiting.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1873
Perceeloppervlakte: 810m²
Woonoppervlakte: 200m²
Externe bergruimte: 30m²
Inhoud: 838m³

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Gelegen aan doorgaand vaarwater;
– Vele sfeervolle nostalgische elementen;
– Goed onderhouden;
– Prachtige robuuste voorgevel;
– Fantastische tuin;
– Veel leuke details;
– Grote garage met verdieping, volledig geïsoleerd en voorzien van een elektrische deur;
– Moestuin met kas, inclusief kweektafels;
– Woning is een gemeentelijk monument.

Altijd al in een in een prachtige Herenwoning willen wonen, pak dan nu uw kans!

Plattegronden