fbpx

Dorpsstraat 164, BROEK OP LANGEDIJK

Dorpsstraat 164, 1721 BR, BROEK OP LANGEDIJK
vraagprijs€ 325.000,-- k.k.

Omschrijving

Echt een pareltje aan de sfeervolle Dorpsstraat, gelegen aan doorgaand vaarwater. Zo typeren wij deze bijzondere woning voor u in het kort. Wij weten zeker dat u nog nooit zo’n huis als deze bent tegengekomen waarin sfeer en nostalgie bijzonder hoog in het vaandel staan. Dat de woning eigenlijk een “kast” van een woning is zult u vanaf de voorzijde niet vermoeden, maar met zo’n bijna 700m³ zult u begrijpen dat we het niet over een standaard woning hebben. Hier en daar kunt u nog wat liefde geven aan de inrichting en verdient de woning nog enige aandacht, maar de basis is gelegd voor u! Voeg er als laatste nog aan toe dat de woning aan doorgaand vaarwater is gelegen, wat voor u als boten- of visliefhebber natuurlijk prachtig is en zeker ook voor uw gezin die u zo een prachtige (vaar)dag kunt bezorgen naar het Rijk der 1000 eilanden of naar Alkmaar.

Indeling begane grond:
Entree, hal aan de voorzijde verschaft u toegang tot de ruime sfeervolle woonkamer. De hoge plafonds met balken zullen u aanspreken! Wanden en plafond zijn keuring afgewerkt. Aan de achterzijde treft u naast het toilet en de keuken de bijkeuken alsmede de badkamer.
De schuur (voormalige kolenschuur) is aan de achterzijde gelegen en is zowel van binnen als van buiten bereikbaar. Voor de klussers en hobbyisten een echt paradijs!!

Indeling 1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers op deze verdieping. Het mooie is dat het schuurgedeelte recent is opgeknapt en geïsoleerd en helemaal naar eigen idee verder kan worden ingericht.

Tuin:
De achtertuin is deels betegeld en is pal gelegen aan het doorgaande vaarwater. Vanaf de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht op de achtergelegen woningen en het water.

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Verrassend groot;
– Doorgaand vaarwater;
– Oog voor authentieke details.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1912;
– Woonoppervlakte 108 m²;
– Overige inpandige ruimte: 97m²;
– Inhoud totaal ca 678 m³.

Pak deze unieke kans !!

Plattegronden