Dijk 108, BROEK OP LANGEDIJK

Dijk 108, 1721 AH, BROEK OP LANGEDIJK
vraagprijs€ 575.000,-- kosten koper

Beschrijving

Aan de sfeervolle Dijk te Broek op Langedijk mogen wij deze fantastische karakteristieke woning met kantoor-, praktijk- of bedrijfsruimte aanbieden. Achter deze prachtige voorgevel bevindt zich een woonkans wat u vanaf de voorzijde niet zult vermoeden!! U zult begrijpen dat we het over een unieke woonkans hebben! De woning is destijds gebouwd met hoogwaardige, duurzame materialen en dit is door de huidige bewoners voortgezet waardoor u desgewenst alleen nog uw eigen smaak even kunt doorvoeren.
Vanzelfsprekend zit het huis vol met authentieke details en nostalgische elementen die de sfeer en entourage alleen maar mooier en warmer maken. Belangrijk om ook te noemen is de spil van het huis, het trappenhuis. Vanuit hier kunt u 10 meter omhoog kijken naar het geraamte van de woning. Prachtig en uniek!!

Doordat het perceel een gemengde bestemming heeft is het mogelijk om hier een praktijk, kantoor, bedrijfje etc. voort te zetten. Een modern kantoor (bouwjaar 2000 en zeer goed geïsoleerd) is achter de woning gebouwd. Door de grote raampartijen (deels schuiframen en deuren) is het een heel licht geheel met veel hoogte voor het ruimtelijk effect. De kantoorruimte is voorzien van een eigen ingang, toilet en pantry. U kunt hier ook met wat aanpassingen het “Kangoeroe” wonen kunnen toepassen of het mantelzorgaspect toepassen.

Indeling begane grond:
Entree, tochtportaal met meterkast, hal met toegang tot de separate moderne keuken met inbouwapparatuur, de royale lichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar de achter gelegen veranda en tuin. De twee andere kamers zijn in gebruik als bibliotheek en werkkamer.
Vanuit deze werkkamer kunt u de kelder met stahoogte bereiken. In het midden en achterste gedeelte van de hal vindt u een fraaie trapopgang, een vaste kast, een toiletruimte en natte ruimte (doucheruimte) voor wasmachine en droger.

Kantoorruimte (voorzien van vloerverwarming): separate ingang, hal met toiletruimte en bergkast, vaste kastenwand met schuifpanelen, pantry, grote (atelier) ruimte met trap naar verdieping. De ruimte is zeer licht door grote (schuif-) raampartijen, de tuin is door een grote schuifdeur in de hal te bereiken. Doordat de atelierruimte iets lager ligt dan het maaiveld lopen de ramen gelijk aan de tuin, hetgeen een verrassend effect geeft.

Indeling 1e verdieping:
Halverwege de trap een kleine speelse serre met veel lichtinval, 3 ruim bemeten slaapkamers waarvan 1 met speelzoldertje en 1 met balkon aan de voorzijde, allen voorzien van een vaste kastenwand, een lichte moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, 2e toilet en vloerverwarming.
Een bergzolder en een met veiligheidsglas afgezette vliering, die de zolder voorziet van indirect daglicht.

Extra mogelijkheid: zie bijgevoegde plattegrond waardoor u een goed beeld krijgt hoe u de kantoorruimte kunt betrekken bij de woning zodat u een zeer riante woning krijgt met volop mogelijkheden en kansen !!

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Sfeer en nostalgie;
– Volop kansen en mogelijkheden;
– Fantastische kantoorruimte (bouwjaar 2000), praktijkruimte of atelierruimte;
– In 2019 zijn er 17 ramen voorzien van professionele voorzetramen wat enorm scheelt in de energienota!
– Nabij scholen, winkelcentrum en openbaar vervoer;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1912
Perceeloppervlakte: 415m²
Woonoppervlakte: 176m²
Gebruiksoppervlakte overige functies: 95m²
Inhoud: 851m³
Inhoud overige functies: 265m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding

[vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/01.jpg"], [vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/02.jpg"], [vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/03.jpg"], [vrview img="ttps://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/04.jpg"],