de Wuijver 8, NOORD-SCHARWOUDE

de Wuijver 8, 1723 LJ, NOORD-SCHARWOUDE
vraagprijs€ 525.000,-- kosten koper

Beschrijving

Op een beschutte ligging op het bedrijventerrein “De Wuijver” in Noord-Scharwoude mogen wij u deze RIANTE VRIJSTAANDE WONING (205m2) met GROTE SCHUUR (18×5 meter) aanbieden! Een uniek object voor diegene die ruimte zoekt voor zijn of haar werk. De woning is zeer ruim en onder andere voorzien van een royale woonkamer, woonkeuken, grote bijkeuken, separaat appartement op de begane grond en een zeer royale in steen opgetrokken schuur met zolder! Echt een woning die niet vaak voorbij komt en voor de liefhebber het lot uit de loterij is! Let op: de woning is gelegen op een bedrijventerrein en is een bedrijfswoning, dit houdt in dat u geen volledige hypotheek kunt afsluiten en u een KVK inschrijving dient te hebben.

Indeling begane grond: entree, ruime hal met toegang tot de slaapkamer en de badkamer op de begane grond. De ruime slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van inbouwkasten. De L-vormige woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel en een half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de bijkeuken en aansluitend inpandig naar de schuur. 1e verdieping: ruime overloop en 3 prima slaapkamers.

Het separate appartement is gelegen op de begane grond en voorzien van een woonkamer met half open keuken, badkamer, toilet en 1 slaapkamer.

De achterste ruimte naast de bijkeuken is reeds in gebruik als kantoor.

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Ruime schuur van ca. 5×18 meter;
– Krachtstroom aanwezig in de schuur;
– Rustige ligging op korte afstand van winkels en uitvalswegen;
– Royale woning met veel en ruime leefruimtes;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:

Bouwjaar: 1976
Perceeloppervlakte: 500m²
Woonoppervlakte: 205m²
Garage/ schuur: 101m2
Inhoud: 1.149m³