De Cres 2, WARMENHUIZEN

De Cres 2, 1749 DH, WARMENHUIZEN
vraagprijs€ 525.000,-- kosten koper

Beschrijving

Gelegen op een prachtige kavel met bijzonder veel privacy staat thans in de verkoop dit zeer verrassende en ook royale vrijstaande landhuis (type semi-bungalow) met een bijzondere grote en tevens verlengde en verwarmde garage (van maar liefst 105 m²).

U zult verliefd worden op de sfeervolle uitstraling van de woning waardoor u elke dag weer echt thuis komt!
De leefruimtes zijn bijzonder groot waardoor u alle kanten op kunt met deze unieke woonkans. Voeg eraan toe dat de “schil” van de woning in goede conditie is waardoor u alleen uw eigen smaak maar hoeft door te voeren en daarna tot in lengte der jaren heerlijk kunt wonen. De woning is daarbij recentelijk gemoderniseerd en aangepakt, dan zie je ook gelijk terug in de lichtinval in huis !!.

Maar misschien wel het allerbelangrijkste om te noemen: zodra u de poort door bent komt u helemaal tot rust op uw eigen privacyvolle landgoed met volop mogelijkheden.
Echt een unieke woning die totaal anders is dan de standaard woningen, maar daardoor wel des te leuker!

Indeling begane grond:
Overdekte zij-entree, royale hal met meterkast om vervolgens de gang te betreden naar het nette toilet, royale slaapkamer met badkamer beneden en de tweede slaapkamer. Via de hal kunt u ook de gigantische maar wel gezellige woonkamer betreden met sfeervol balkenplafond. Een zeer goede zet is het creëren van de uitbouw geweest wat voor extra licht zorgt en waar u tevens bijvoorbeeld een gezellige zithoek kunt creëren. Via de open keukenruimte met recht keukenblok komt u in de praktische bijkeuken om vervolgens de tuin te betreden.
De tuin is prachtig aangelegd en heeft meerdere gezellige zonneterrassen met daarbij een zeer grote garage/schuur.

Indeling 1e verdieping:
Prachtige verdieping die thans verdeeld is in twee grote ruimtes waarvan 1 ruimte in gebruik is als grote slaapkamer. De andere ruimte kunt u voor vele diverse doeleinden gebruiken, thans staat er een biljarttafel om maar aan te geven hoe ruim het is! Tevens is hier de CV opstelling.

Extra opmerking: Na het leeghalen en lichter maken van de woning en het opknappen van de tuin is het al een totaal andere woning geworden. (zie ook nog even ter vergelijk de film van de woning en de 360 graden foto’s) Wij zijn ervan overtuigd dat, wanneer u de woning moderniseert, het heel snel uw eigen droomwoning gaat worden!!

Bijzonderheden/locatie aspecten:

– Prachtige kavel;
– Super garage;
– Royale leefruimtes;
– Broninstallatie aanwezig voor het sproeien van uw tuin;
– De zonwering buiten kunnen eventueel allemaal dicht;
– Mooie vijver aanwezig op het perceel;
– Alarminstallatie aanwezig;
– Woning ligt op het bedrijventerrein “de Oudevaart” te Warmenhuizen en heeft dus een bedrijfsbestemming,
u dient dus minimaal een Kamer van Koophandel nummer te hebben.
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1988
Bruto woonoppervlakte begane grond en eerste verdieping: 207m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 3 m²
Externe bergruimte: 105m²
Inhoud: 728m³

Plattegronden

Video