Benedenweg 166, SINT PANCRAS

Benedenweg 166, 1834 AN, SINT PANCRAS
vraagprijs€ 695.000,-- kosten koper

Beschrijving

Deze parel aan de Benedenweg is echt een woning waar je hart sneller van gaat kloppen!!
Met enige trots mogen wij u deze helft van een boerderij aanbieden waar de authentieke en nostalgische elementen natuurlijk in een hoog vaandel staan.
De leefruimtes zijn groot, maar door de goede indeling is de huiselijke sfeer gewaarborgd. Prachtig is ook de hoogte in de woonkamer!
De kavel met ruim 900 meter is eigenlijk perfect en de tuin (en dus ook lichtinval in huis, wat een oase aan licht oplevert) ligt op het gunstige zuidwesten en is keurig onderhouden en leuk ingedeeld. De schuur in de tuin ontbreekt uiteraard niet.

Bent op zoek naar totaal iets anders, maar daardoor des te leuker? Dan nodigen wij u van harte uit om deze unieke woonkans te gaan pakken!

Indeling begane grond:
Zij-entree, hal met meterkast, royale woonkamer en prachtige woonkeuken. De royale sfeervolle woonkamer heeft meerdere leuke hoekjes en zeker rondom de open haard met de open hoogte en vide is een heerlijke plek om te vertoeven.
Een andere heerlijke plek om de dag door te nemen, die er zeker niet voor onderdoet is de prachtige woonkeuken met gezellig zit hoekje met daarbij fraai uitzicht over uw landgoed. De moderne superlichte hoekkeuken is natuurlijk van alle luxe voorzien met tevens ruimte voor een mooie vaste proviand- en boekenkast . Wanden en vloeren van woonkamer en woonkeuken zijn helemaal in de stijl van het geheel en keurig afgewerkt.

Erg praktisch is de gang naar de tuin waar aan beide zijdes veel bergruimte is. Hier is tevens het toilet en ruimte voor de wasmachine en droger. Daarbij is het natuurlijk prettig dat u vanuit de tuin niet direct in de keuken komt.
Wanden en vloeren zijn helemaal in de stijl en keurig afgewerkt.

Indeling 1e Verdieping:
Overloop, royale vide, 3 ruimte slaapkamers met veel vaste kastruimte. De ruime nette badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad, doucheruimte en tweede toilet.

Indeling 2e Verdieping:
Via vast trap te bereiken tweede verdieping waar nog eens twee riante slaapkamers gecreëerd zijn. Daarbij zijn er dakvensters voor licht en ventilatie en een dubbele wastafel.

Indeling 2e Verdieping:
Via wederom vaste trap te bereiken zolderverdieping, ideaal voor de bergruimte

Bijzonderheden/locatie aspecten:
– Echt een prachtige ambiance en sfeer !!
– Prachtige kavel
– Goed onderhouden
– Unieke woonkans
– Wijnkelder aanwezig

Kenmerken:
Bouwjaar: 1875, in 1977 herbouwd
Perceeloppervlakte: 915m²
Woonoppervlakte: 230m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 16m²
Externe bergruimte: 22m²
Inhoud: 854m³

Video

360 ° virtuele rondleiding

[vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/Benedenweg166SintPancras-360-01.jpg"], [vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/Benedenweg166SintPancras-360-02.jpg"], [vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/Benedenweg166SintPancras-360-03.jpg"], [vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/Benedenweg166SintPancras-360-04.jpg"], [vrview img="https://riddermakelaars.nl/wp-content/uploads/2020/09/Benedenweg166SintPancras-360-05.jpg"],