Anna Clasina op ’t Landtplantsoen 83, HEERHUGOWAARD

Anna Clasina op 't Landtplantsoen 83, 1705 GT, HEERHUGOWAARD
vraagprijs€ 398.000,-- kosten koper

Beschrijving

Met gepaste trots mogen wij u deze UITGEBOUWDE 2/1 KAPWONING aanbieden met tuin aan het WATER en vrij uitzicht aan de achterzijde. De woning staat in de geliefde woonwijk ‘Huygenhoek’ en alle belangrijke voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken! Deze moderne woning met tuin aan het water en royaal oprijpad is voor vele woningzoekers een schot in de roos! De woning is keurig onderhouden en kan daardoor zonder te klussen direct bewoond worden. Nieuwsgierig geworden naar deze woonkans? Bel ons kantoor voor een uitgebreide rondleiding ter plaatse!

Indeling:
Begane grond: via de zij-entree bereikt u de woning, de hal geeft toegang tot de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping alsmede toegang tot de zeer royale woonkamer. Door de fraaie uitbouw (2005) aan de achterzijde kunt u binnendoor de garage bereiken. De garage is voorzien van geïsoleerde deuren en is een heerlijke plek voor de hobbyist of degene die op zoek is naar ruimte.
De tuin is een echte eyecatcher voorzien van een fraaie hardhouten vlonder (2015) en is een heerlijke plek op te ontspannen. Het vrije uitzicht en het vele groen en water is midden in een woonwijk uniek!
De begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming en biedt ruimte aan een enorm ruime woonkamer met veel lichtinval. De gezellige keuken aan de achterzijde biedt fraai zicht op de tuin. De keuken zelf is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping: op de overloop aangekomen telt u 3 riante slaapkamers en een royale bergkast. De prachtige badkamer (2008) maakt deze woning compleet en is ook voorzien van vloerverwarming.

Echt een woning die u enthousiast maakt met de foto’s en die direct overtuigt na een bezichtiging ter plaatse!

Bijzonderheden / lokale aspecten:
– prachtige ligging met vrij uitzicht over water en groen;
– begane grond voorzien van vloerverwarming;
– gasloze woning aangesloten op stadsverwarming;
– glasvezel aanwezig tot in de meterkast;
– fraaie uitbouw (2005) op de begane grond;
– woning is voorzien van energielabel B.

Kenmerken:
bouwjaar: 1997
Gebruiksoppervlakte wonen: 118m²
Gebruiksoppervlakte overige ruimte: 19m²
Inhoud woning: 458m³

Plattegronden

Video

360 ° virtuele rondleiding