WONINGMATCH!

Wilt u uw woning verkopen, maar dit nog niet aan de grote klok hangen? Dan is woningmatch iets voor u! Via woningmatch ontdekt u of wij potentiële kopers beschikbaar hebben voor uw woning.

 

EEN GROOT NETWERK!

In de afgelopen 47 jaar heeft Van de Ridder Makelaars een zeer groot netwerk opgebouwd. Wij zullen voor u binnen dit netwerk en in ons uitgebreide zoekersbestand op zoek gaan naar de beste kandidaat voor uw woning. Wij hebben op dit moment ca. 3000 regionale zoekers in ons bestand staan.

 

WONINGMATCH IS EFFICIËNTE VERKOOP!

Bij woningmatch selecteren wij alleen maar mensen die precies een woning zoeken die u op dit moment bewoond. Zodra iemand uw woning komt bezichtigen, weet u zeker dat het serieus is. Woningmatch is dus gerichte verkoop! Extra voordeel; een match via onze database levert u gemiddeld een 4% hogere opbrengst op dan verkoop via de reguliere weg. Een ideale koper betekent maximale verkoopopbrengst!

 

CHECK HOEVEEL POTENTIËLE VERKOPERS WIJ IN ONS BESTAND HEBBEN

Vertel ons meer van uw huis en ontdek in 3 stappen hoeveel zoekers er in ons bestand staan voor uw woning. Wij hebben het grootste netwerkbestand in de regio!

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur