fbpx

STILLE VERKOOP

Van de Ridder makelaars biedt ook stille verkoop aan omdat niet iedereen wil dat het algemeen bekend is dat zijn of haar woning te koop staat. Wij gaan dan uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot het plaatsen van uw woning in de stille verkoop. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk via 0226-315341 of Alkmaar via 072-5113504. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONINGEN / BOUWKAVEL:

  • Noord-Scharwoude. Schitterend gelegen 3-kamer hoekappartement op de begane grond met terras, eigen parkeerplaats en berging. Bieden vanaf € 225.000,- k.k.
  • Noord-Scharwoude. Grote, uitgebouwde middenwoning met garage in een kindvriendelijke buurt. Vraagprijs € 225.000,- k.k.
  • Broek op Langedijk. Gloednieuwe woning (bouwjaar 2017) in Broekrijk, type 1, het mooiste type van de wijk. Liggend aan doorgaand vaarwater waar u tevens prachtig uitzicht op heeft.
    Bieden vanaf € 399.000,-k.k.
  • Oudkarspel. Semi-bungalow met drie slaapkamers (waarvan één op de begane grond) en carport. Vraagprijs € 289.000,- k.k.
  • Tuitjenhorn. Landelijk gelegen royale vrije bouwkavel van 2120m² voor de bouw van een royaal vrijstaand woonhuis. Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Heeft u interesse in een woning of de bouwkavel, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur