STILLE VERKOOP

Van de Ridder makelaars biedt ook stille verkoop aan omdat niet iedereen wil dat het algemeen bekend is dat zijn of haar woning te koop staat. Wij gaan dan uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot het plaatsen van uw woning in de stille verkoop. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk via 0226-315341 of Alkmaar via 072-5113504. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONING:

Sint Pancras, Achtkant 1 (in overleg met verkoper met adres vermeld)

  • Deze uitgebouwde hoekwoning is gelegen op de mooiste plek in de Twuyverhoek aan een watersingel met vrij uitzicht over landerijen met kleinvee. Ruim, volledig geïsoleerd, goed onderhouden, net geschilderd, moderne inrichting en maar liefst 15 zonnepanelen. Uitstekende zon ligging op het zuiden.
    Bouwjaar 2007, perceelopp.265 m², woonopp. ca.148 m², inhoud ca. 420 m³.

Vraagprijs € 375.000,– k.k.

 

Neeltje Lokerseland 12 te Heerhugowaard (in overleg met verkoper met adres vermeld)

  • Prachtige, aan het water gelegen, royale 2 onder 1 kap woning welke bijzonder luxe is afgewerkt op een mooie kavel van maar liefst 430 m2.

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Heeft u interesse in deze woning, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur