fbpx

STILLE VERKOOP

Van de Ridder makelaars biedt ook stille verkoop aan omdat niet iedereen wil dat het algemeen bekend is dat zijn of haar woning te koop staat. Wij gaan dan uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot het plaatsen van uw woning in de stille verkoop. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk via 0226-315341 of Alkmaar via 072-5113504. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONING:

  • Broek op Langedijk, Burensloot 14. Geschakelde hoekwoning met grote woonkamer en woonkeuken, 5 slaapkamers, zonnige tuin op het zuiden en twee eigen parkeerplaatsen. Vraagprijs € 335.000,- k.k.
  • Noord-Scharwoude, Schelp 5. Prachtige 2/1 kapwoning gelegen in sfeervolle woonwijk. Vraagprijs € 429.000,- k.k.
  • Alkmaar, Middenakker (nummer bij ons op kantoor bekend). 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen garage gelegen in de nieuwe wijk Vroonermeer Noord. Bouwjaar 2018. Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Heeft u interesse in een woning, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur