• STILLE VERKOOP

Van de Ridder makelaars biedt ook stille verkoop aan omdat niet iedereen wil dat het algemeen bekend is dat zijn of haar woning te koop staat. Wij gaan dan uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot het plaatsen van uw woning in de stille verkoop. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk via 0226-315341 of Alkmaar via 072-5113504. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONING:

Hoekwoning met berging in Noord-Scharwoude

  • Hoekwoning met berging en 3 slaapkamers midden in het dorp!

Vraagprijs € 195.000,- k.k.

Appartement in de spoorbuurt in Alkmaar

  • 3-KAMERAPPARTEMENT met een EIGEN TUIN en BERGING! Het appartement ligt op de eerste en tweede verdieping van een karakteristiek pand dat in 1993 geheel is gerenoveerd. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1910. Hier geniet u dus zowel van modern comfort als van de fijne sfeer die zo kenmerkend is voor een oud pand, zoals de hoge ramen en hoge plafonds, de karakteristieke voorgevel en het fraaie dakkapelletje in de slaapkamer aan de voorzijde. In 2012 zijn zowel de badkamer als het toilet vernieuwd en de woning is in zijn geheel voorzien van een modern interieur. De twee slaapkamers zijn bovendien beide van goed formaat.

Vraagprijs € 229.000,– k.k.

 

Nieuwbouwwoning in Waarland

  • Een in aanbouw zijnde vrijstaande villa van ruim 800m3 op een perceel van meer dan 800m2. Oplevering juni 2019.

Vraagprijs € 545.000,- k.k.

Heeft u interesse in een van deze woningen, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur