fbpx

STILLE VERKOOP

Van de Ridder makelaars biedt ook stille verkoop aan omdat niet iedereen wil dat het algemeen bekend is dat zijn of haar woning te koop staat. Wij gaan dan uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot het plaatsen van uw woning in de stille verkoop. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk via 0226-315341 of Alkmaar via 072-5113504. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONING:

  • Broek op Langedijk. Gloednieuwe woning (bouwjaar 2017) in Broekrijk, type 1, het mooiste type van de wijk. Liggend aan doorgaand vaarwater waar u tevens prachtig uitzicht op heeft, tuin is circa 10 meter diep en circa 8 meter breed.
    Bieden vanaf € 419.000,-k.k.
  • Noord-Scharwoude, IJsland 18. Riante zeer luxe semi bungalow, type middenwoning, met twee badkamers, 3 slaapkamers en een serre, twee dakkapellen. Vrij uitzicht voorzijde. Woning is veel groter dan dat u van buitenzijde zult vermoeden. Bieden vanaf prijs € 325.000,- k.k.
  • Broek op Langedijk, Burensloot 14. Geschakelde hoekwoning met grote woonkamer en woonkeuken, 5 slaapkamers, zonnige tuin op het zuiden en twee eigen parkeerplaatsen. Vraagprijs € 335.000,- k.k.
  • Heerhugowaard, Bastion 16. Luxe appartement in de “Stad van de Zon” met prachtig vrij uitzicht over het water, twee ruime slaapkamers en een zonnig balkon op het zuidwesten. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en is hoogwaardig afgewerkt met een in 2018 vernieuwde luxe keuken, moderne badkamer met ligbad en inloopdouche, massief houten vloeren en fraaie shutters voor de ramen. U heeft de beschikking over een privé parkeerplaats en een berging op de begane grond. Vraagprijs € 345.000,-k.k.
  • Zuid-Scharwoude, Bosgroet 65. Keurig onderhouden 4-kamer maisonette met groot dakterras op het zuidwesten en nabij alle voorzieningen. Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Heeft u interesse in een woning, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur