fbpx

STILLE VERKOOP

De interesse van uw woning aftasten zonder dat deze direct op Funda zichtbaar is of er een Te Koop bord in de tuin staat? Van de Ridder makelaars biedt deze mogelijkheid.

Niet iedereen wil gelijk aan de grote klok hangen dat hun woning te koop staat. Bij een “stille verkoop”gaan wij dan ook uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Vermelding als stille verkoop op deze site is ook geen must, dit is ook geheel aan u of u hier van gebruik wilt maken. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot deze mogelijkheid. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk via 0226-315341 of Alkmaar via 072-5113504. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

OP DIT MOMENT IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONINGEN:

    • Noord-Scharwoude, Dokter Wilminkstraat 12 Op een prachtige locatie gelegen 2/1 kapwoning met garage. Aanvaarding eind 2021. Vraagprijs € 279.000,- k.k.
    • Noord-Scharwoude, Weidemolen 29 Ruime geschakelde 2/1 kapwoning met garage gelegen op een prachtige locatie aan het water met vrij uitzicht aan de achterzijde! Bieden vanaf prijs € 310.500,- k.k.
    • Sint Pancras, Wachtdeur 16, Prachtig onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met vrijstaande garage in de geliefde woonwijk Twuyverhoek. Vraagprijs € 769.500,- k.k.

Heeft u interesse in één van deze woningen, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur