STILLE VERKOOP

Van de Ridder makelaars biedt ook stille verkoop aan omdat niet iedereen wil dat het algemeen bekend is dat zijn of haar woning te koop staat.Wij gaan dan uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot het plaatsen van uw woning in de stille verkoop. Neemt u hiervoor telefonisch of persoonlijk contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk of Alkmaar. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONINGEN:

Koedijk

  • Vrijstaand woonhuis met mogelijkheid tot mantelzorg aan huis, gelegen op een grondoppervlak van 700 m²

Vraagprijs € 498.000,– k.k.

 

Noord-Scharwoude

  • Vrijstaande villa met kantoorruimte gelegen op een mooie kavel van 624 m2 in het centrum van Noord Scharwoude.

Vraagprijs € 579.000,= k.k.

 

Zuid-Scharwoude

  • Vrijstaand woonhuis gelegen in “Het Rijk der 1000-Eilanden” aan open vaarwater op 965 m² grond.

Vraagprijs € 545.000,– k.k.

  • Mooi gelegen royale 2/1 kapwoning (ca. 520 m3) in jaren ’30 stijl met aangebouwde garage, bouwjaar 2000. Gelegen in Mayersloot-West.

Vraagprijs € 365.000,– k.k.

 

Heeft u interesse in één van deze woningen, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur