fbpx

STILLE VERKOOP

Van de Ridder makelaars biedt ook stille verkoop aan omdat niet iedereen wil dat het algemeen bekend is dat zijn of haar woning te koop staat. Wij gaan dan uiterst discreet te werk en gebruiken ons netwerk om de juiste koper voor u te zoeken en de markt voor u af te tasten.

 

WERKWIJZE

U krijgt geen Te Koop bord in de tuin, de woning wordt niet geplaatst op www.funda.nl en ook worden er geen andere publieke uitingen aan de verkoop van uw woning gegeven. Wij respecteren uw keuze en plaatsen graag uw woning in de stille verkoop. Persoonlijk of telefonisch kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden tot het plaatsen van uw woning in de stille verkoop. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor te Broek op Langedijk via 0226-315341 of Alkmaar via 072-5113504. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

IN DE STILLE VERKOOP AANGEBODEN WONINGEN:

Alkmaar (Oudorp)

  • Appartement met garage in Oudorp
  • Vraagprijs € 195.000,– k.k.
  • Oplevering in overleg

Sonnenburg 48,  Alkmaar (Oudorp) (op verzoek van verkoper met adres vermeld)

  • Fijne HOEKWONING met IDEALE LIGGING net buiten het centrum van Alkmaar in het fraaie OUDORP. Hier kunt u rustig wonen, maar heeft u de gezelligheid en alle voorzieningen van de binnenstad binnen handbereik. Een absoluut pluspunt van deze woning ten opzichte van omliggende woningen is dat er geen sprake meer is van erfpacht. De grond is in 2011 door de huidige eigenaar gekocht van de Gemeente, dus de woning staat nu op EIGEN GROND.Deze woning is voorzien van een tuingerichte woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, een heerlijke voor- en achtertuin en een stenen berging aan de voorzijde. Zowel op de eerste als tweede verdieping zijn er schuine plafonds in de slaapkamers, wat een speels effect geeft en de woning nét even anders maakt.  Oplevering ca. april 2019

Vraagprijs € 240.000,– k.k.

Vinkenlaan, Sint Pancras

  • In het hart van Sint Pancras, aan een rustieke laan staat deze VRIJSTAANDE WONING met royale en zeer FRAAI AANGELEGDE TUIN rondom, twee parkeerplaatsen op eigen terrein, een houten schuur en royale vrijstaande stenen HOBBY/PRAKTIJKRUIMTE/GARAGE.De woning is voorzien van een zeer lichte woonkamer, 3 slaapkamers en een moderne badkamer.
  • Vraagprijs € 395.000,– k.k.

Heeft u interesse in één van deze woningen, neem dan contact op met één van onze kantoren voor meer informatie via 0226-315341 of 072-5113504 of via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur