NIEUWBOUWPLAN “WONEN IN LANGEDIJK”

 

Inmiddels zijn alle woningen verkocht

Het kaveloppervlak varieert in grootte van 260 m² tot 277 m² .

De Twee-onder-één-kapwoningen zijn te koop vanaf € 415.000,- v.o.n.

U krijgt een woning van exclusieve architectuur met de keuze uit meer dan 80 verschillende optiemogelijkheden.

 

 

 

DE WIJK

Even boven Alkmaar, tussen het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht en het Rijk der Duizend Eilanden, ligt deze waterrijke nieuwe wijk “Wonen in Langedijk“. Deze woonwijk omvat in totaal 56 royale midden- en hoekwoningen en riante twee-onder-één kapwoningen die prachtig zijn gelegen in het ruim opgezette plan met veel groen en water.

Op de projectwebsite: www.woneninlangedijk.nl kunt u alle informatie vinden.

 

GEZELLIG WONEN
De Nieuwe woonwijk ‘Wonen in Langedijk’ is een schitterende plek om te wonen. Ruim opgezette huizen, veel variatie in architectuur, groene speelplekken, oer-Hollandse waterpartijen en alle ruimte voor een vrolijk buitenfeestje of een gezellige buurtbarbecue. Wonen in Langedijk is een moderne, duurzaam gebouwde wijk met dorpse charme, een wijk waar je elkaar nog ontmoet. Uitstekend bereikbaar en met alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.

 

STADSE FRATSEN
Hebt u zin in een dagje stad? Dat is zo geregeld. Met de auto bent u in 12 minuten in het centrum van Alkmaar en in een goed halfuur in Hoorn, Purmerend, Haarlem of Amsterdam. Of u pakt de trein vanuit Heerhugowaard of Alkmaar, Nederland ligt aan uw voeten!

Meer informatie

Voor informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Broek op Langedijk: 0226-315341 of Alkmaar: 072-5113504. Reageren via het contactformulier op deze pagina is uiteraard ook mogelijk.

Wij zijn u graag van dienst!

ZELF PROJECTONTWIKKELAAR?

Meer informatie over onze nieuwbouw diensten

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur