Project Boterbloem

Nieuwbouw ’t Veld

LANDELIJK WONEN WAAR WONEN EEN DROOM IS

Tussen Schagen en Heerhugowaard en op slechts ca. 15 (auto) minuten van Alkmaar ligt heel centraal het landelijke dorp ’t Veld. Ook via de N241 heeft u uitstekende verbindingen naar de A7 Amsterdam en Friesland. ’t Veld kent een bloeiend verenigingsleven en gezellige dorpsfeesten zoals kermis, Paaspop en nazomeren in augustus. Basisschool en dorpssuper om de hoek!

Aan de zuid-westzijde van het dorp is in aanbouw de nieuwbouwwijk ’t Veld-Noord met een grote variatie aan woningen, rooilijnen, goothoogten, kapvormen- en richtingen. Kortom, een levendig straatbeeld! Parkeren wordt zoveel mogelijk opgelost buiten het openbaar gebied voor rust en veiligheid. De randen van het plan worden ingericht met natuurlijke oevers voor een mooie aansluiting met de landelijke omgeving.

Aannemingsbedrijf Kuin bv realiseert hier 3 prachtige en zeer royale vrijstaande woningen met kaveloppervlakten van ca. 305 tot 312 m², inhoud van de woningen tot 611 m³.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen zijn bedoeld als impressies.

Koopsom bouwnummer 15 :   € 465.000 v.o.n., verkocht o.v.b.
Koopsom bouwnummer 23 :  € 450.000 v.o.n., verkocht o.v.b.
Koopsom bouwnummer 24 :  € 475.000 v.o.n.,  verkocht o.v.b.

Meer informatie

Voor informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Broek op Langedijk: 0226-315341 of Alkmaar: 072-5113504. Reageren via het contactformulier op deze pagina is uiteraard ook mogelijk.

Wij zijn u graag van dienst!

ZELF PROJECTONTWIKKELAAR?

Meer informatie over onze nieuwbouw diensten

Neem contact met ons op

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.