BINNENKORT IN DE VERKOOP NIEUWBOUWPLAN “WONEN IN LANGEDIJK”

USP Vastgoed BV start binnenkort met de verkoop van woningen in het project “Wonen in Langedijk” in de Westerdel te Zuid-Scharwoude, Gemeente Langedijk.

Het project bestaat uit 56 woningen; 22 middenwoningen, 16 hoekwoningen en 18 twee-onder-één-kapwoningen. Verkoop in 2 bouwfasen.

Meer informatie

MOLENZICHT 8 TE WAARLAND, VERKOCHT

Prachtige VRIJSTAANDE VILLA met aangebouwde GARAGE en zonnige ERKER op GROTE KAVEL eigen grond gelegen in geliefde nieuwbouwwijk Molenzicht in Waarland. Deze schitterende en zeer royale karakteristieke woning wordt in 2019 opgeleverd en is voorzien van een optimaal isolatiepakket en heel veel woonruimte. Ook de kavel is royaal met maar liefst 853 m². De woning wordt gebouwd door Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel.

Meer informatie

Molenzicht 8, Waarland

MOLENZICHT ONG. TE WAARLAND, VERKOCHT

Prachtige VRIJSTAANDE VILLA met aangebouwde GARAGE op GROTE KAVEL eigen grond gelegen in geliefde nieuwbouwwijk Molenzicht in Waarland. Deze schitterende en zeer royale karakteristieke woning wordt in 2019 opgeleverd en is voorzien van een optimaal isolatiepakket en heel veel woonruimte. Ook de kavel is royaal met 672 m². De woning wordt gebouwd door Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel.

Meer informatie

Voor informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Broek op Langedijk: 0226-315341 of Alkmaar: 072-5113504. Reageren via het contactformulier op deze pagina is uiteraard ook mogelijk.

Wij zijn u graag van dienst!

ZELF PROJECTONTWIKKELAAR?

Meer informatie over onze nieuwbouw diensten

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur