fbpx

NIEUWBOUWPLAN “WONEN IN LANGEDIJK”

Even boven Alkmaar, tussen het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht en het Rijk der Duizend Eilanden, ligt deze waterrijke nieuwe wijk Wonen in Langedijk. Deze woonwijk omvat in totaal 56 royale midden- en hoekwoningen en riante twee-onder-één kapwoningen die allemaal prachtig zijn gelegen in het ruim opgezette plan met veel groen en water.

Op de projectwebsite: www.woneninlangedijk.nl kunt u alle informatie vinden en u het inschrijfformulier downloaden. Dit inschrijfformulier kan vervolgens ingeleverd worden bij de makelaarskantoren van Van de Ridder Makelaars. De verkoop geschiedt daarna volgens een loting door de projectontwikkelaar.

VIND UW DROOMHUIS
16 royale hoekwoningen en 18 riante twee-onder-een-kapwoningen met garage, prijzen vanaf € 315.000=- v.o.n. voor de royale hoekwoningen en vanaf € 399.000,= v.o.n. voor de riante twee-onder-één kapwoningen, waar er in de eerste fase 10 stuks van in de verkoop komen. De middenwoningen zijn inmiddels verkocht aan een solide investeerder die de woningen verhuurt in de dure vrije sector huur.

GEZELLIG WONEN
De Nieuwe woonwijk ‘Wonen in Langedijk’ is een schitterende plek om te wonen. Ruim opgezette huizen, veel variatie in architectuur, groene speelplekken, oer-Hollandse waterpartijen en alle ruimte voor een vrolijk buitenfeestje of een gezellige buurtbarbecue. Wonen in Langedijk is een moderne, duurzaam gebouwde wijk met dorpse charme, een wijk waar je elkaar nog ontmoet. Uitstekend bereikbaar en met alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.

GASLOOS WONEN
Uw nieuwe huis wordt niet aangesloten op een netwerk van gas maar op het warmtenet van HVC. Hierdoor is uw nieuwe huis gasloos. HVC is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland en producent van duurzame energie in de regio Alkmaar, waar ook uw huis op wordt aangesloten, uitgeroepen tot het meest duurzame warmtenet van Nederland.

STADSE FRATSEN
Hebt u zin in een dagje stad? Dat is zo geregeld. Met de auto bent u in 12 minuten in het centrum van Alkmaar en in een goed halfuur in Hoorn, Purmerend, Haarlem of Amsterdam. Of u pakt de trein vanuit Heerhugowaard of Alkmaar, Nederland ligt aan uw voeten!

VAN DE RIDDER MAKELAARS VERKOOPT
Van de Ridder Makelaar verzorgt de verkoop van deze woonhuizen in Zuid-Scharwoude. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere bouwproject.

Meer informatie

MOLENZICHT 8 TE WAARLAND, VERKOCHT

Prachtige VRIJSTAANDE VILLA met aangebouwde GARAGE en zonnige ERKER op GROTE KAVEL eigen grond gelegen in geliefde nieuwbouwwijk Molenzicht in Waarland. Deze schitterende en zeer royale karakteristieke woning wordt in 2019 opgeleverd en is voorzien van een optimaal isolatiepakket en heel veel woonruimte. Ook de kavel is royaal met maar liefst 853 m². De woning wordt gebouwd door Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel.

Meer informatie

Molenzicht 8, Waarland

Voor informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Broek op Langedijk: 0226-315341 of Alkmaar: 072-5113504. Reageren via het contactformulier op deze pagina is uiteraard ook mogelijk.

Wij zijn u graag van dienst!

ZELF PROJECTONTWIKKELAAR?

Meer informatie over onze nieuwbouw diensten

Neem contact met ons op

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur