Impressie van de klanttevredenheidsreviews

Verkopers Hornwaard 11 te Alkmaar. Geschreven op 4 januari 2018

Cijfer: 9 “Ik zou van de Ridder Makelaars aanbevelen”. Van begin tot eind verliep het verkooptraject geheel naar wens. Angela Ruijter is een zeer punctuele makelaar, houdt de lijnen goed open en heeft een goede kijk op wat er zich afspeelt op de markt. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is haar openheid over welke mensen er zijn geweest tijdens de bezichtigingen. Met haar collega’s op kantoor wordt zeer goed samen gewerkt. Alle medewerksters zijn op de hoogte en waar nodig is, wordt er ingesprongen en actie ondernomen.

 

Van de Ridder Makelaars Alkmaar en Broek op Langedijk

al 45 jaar persoonlijk en vertrouwd!

Van de Ridder Makelaars staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om de verkoop van uw huidige woning, aankoop van uw nieuwe woning of een taxatie wij bieden u uitstekende dienstverlening met een persoonlijke benadering.

 

Sinds 1973!

Met kantoren in zowel Alkmaar als Broek op Langedijk zijn wij als NVM makelaar al 45 jaar toonaangevend in de regionale woningmarkt. Wij garanderen u met onze ruime kennis, ervaring, enthousiasme en deskundigheid, de beste service en een perfecte afhandeling van uw verkoop, aankoop of taxatie.

Het verkopen of aankopen van een huis is iets persoonlijks waarbij emoties een grote rol spelen. Een professional aan uw zijde die uw belangen dan niet uit het oog verliest, is een bewezen aanwinst. Wij nemen u veel werk uit handen, hebben de kennis en ervaring en onderhandelen voor u op professioneel niveau. Wij zijn daarbij zeer gedreven om voor u het hoogst haalbare te realiseren. Ook ’s avonds en op zaterdag staan wij voor u klaar, dus wij zijn 6 dagen per week voor u actief!

 

Full service makelaar!

Wij geloven niet in ‘doe-het-zelf’ pakketten of deeldiensten, maar werken heel bewust als full service makelaar. Dit betekent dat wij u van a tot z alles uit handen nemen. Dit bespaart u veel tijd en zorgen. En dit alles tegen een zeer concurrerend tarief.

 

Schakel Van de Ridder Makelaars in!

Dus houdt u net als wij niet van onnodige risico’s, maar wel van het beste resultaat, vaste contactpersonen, duidelijke en eerlijke communicatie, advies op maat en optimale begeleiding? Neemt u dan telefonisch of via e-mail contact met ons op voor het maken van een afspraak.

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op één van onze kantoren. Daar kunt u vrijblijvend bij ons binnenstappen als u vragen heeft.

De koffie staat klaar!

 

Verkoopplannen?

Onze makelaars komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Koopplannen?

Zoekt u iemand die u kan begeleiden
in het aankoopproces?

Waarde-indicatie?

Overweegt u om uw woning te verkopen en bent u benieuwd naar de opbrengst? Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs.

Recent in verkoop genomen

Funda
NVM
NWWI
vastgoedcert
NRVT Register-Taxateur